Gå til hovedindhold
Keynote - Fordybet i program 3 - Big Bang 2016


Big Bang-konferencen 2019 byder på to faglige dage fuld med inspiration, faglig forkælelse, netværk og meget mere. Programmet for 2019 bliver offentliggjort den 1. december 2018, men allerede nu kan du nedenfor læse om vores faglige spor. Som noget nyt i 2019 har vi et helt nyt spor - Spor 10: Skole-virksomhedssamarbejde som Naturvidenskabernes Hus og Tektanken står for. Ydermere kan du læse vores zig zag-folder for 2019 her.

Vi glæder os til, at vi kan offentliggøre programmet for 2019. 

Hvad er den nyeste viden om, hvad der virker i og omkring undervisningen? Her kan undervisere få input til deres undervisning fra dansk og international fagdidaktisk forskning.

Naturvidenskabsfestivalen har i 2019 temaet vand. Var der ikke vand, var der ikke liv. Vand findes alle vegne. Vand former landet og bestemmer, hvor floder skal flyde og byer opstå.

Hvordan motiverer vi de talentfulde elever, og hvordan sikrer vi deres interesse for og engagement i naturvidenskab? Vi ser på erfaringerne lokalt, nationalt og internationalt. 

Bliv inspireret til, hvordan du udvikler elevernes handlekompetence, viden og engagement og gør dem i stand til at skabe et bæredygtigt samfund i fremtiden. 

Hvordan arbejder du med engineering og teknologi i naturfagsundervisningen? Få præsenteret konkrete engineeringforløb, der styrker elevernes evner til problemløsning og motiverer dem til selv at opsøge viden.

På dette spor inviteres undervisere i de naturvidenskabelige fag til at diskutere samarbejde og overgange mellem uddannelsesniveauerne.

Bliv præsenteret for ny forskning fra hele det naturvidenskabelige område. Du får faglig forkælelse i form af inspirerende foredrag med engagerede eksperter fra mange forskellige fag og forskningsfelter.

Få inspiration til planlægning og evaluering af naturfagsundervisningen på alle niveauer gennem lærer til lærer-formidling af praktisk erfaring. Der er særligt fokus på evaluering, som fremmer elevernes læring.

Oplev hvordan skole-virksomhedssamarbejde kan styrke undervisningen og elevernes interesse for naturfag. På dette spor er der fokus på det gode skole-virksomhedssamarbejde.