Gå til hovedindhold
Keynote - Fordybet i program 3 - Big Bang 2016


Nedenfor kan du se det faglige program for Big Bang-konferencen 2020. Klik dig ind på de enkelte spor og se beskrivelser af årets oplæg og workshops. 

OBS: Programmet bliver løbende opdateret og lokaler/tidspunkter kan løbende ændre sig. 

Læs i vores folder om Big Bang her

Hvad er den nyeste viden om, hvad der virker i og omkring undervisningen? Her kan undervisere få input til deres undervisning fra dansk og international fagdidaktisk forskning.

Naturvidenskabsfestivals tema for 2020 handler om store opdagelser – og om de store opdagere. Hvem er de heltinder og helte, som står bag opdagelsen af radioaktivitet, jordens kerne eller arternes oprindelse?

Hvorfor har vi laboratorieundervisning og feltarbejde? Hvad kan eleverne lære af praktisk arbejde, og hvad kan de ikke? Hvilke gode eksempler er der på de forskellige niveauer og i de forskellige fag?

Få inspiration til konkrete forløb, som gør det nemt at inddrage naturfagene i virkeligheden – i samarbejde med virksomheder – i nærheden af din skole.

Bliv inspireret til, hvordan du inddrager naturen i din undervisning og udvikler elevernes handlekompetence, viden og engagement.

Hvordan arbejder du med engineering og teknologi i naturfagsundervisningen? Få præsenteret konkrete engineeringforløb, der styrker elevernes evner til problemløsning og motiverer dem til selv at opsøge viden.

På dette spor inviteres undervisere i de naturvidenskabelige fag til at diskutere samarbejde og overgange mellem uddannelsesniveauerne.

Bliv præsenteret for ny forskning fra hele det naturvidenskabelige område. Du får faglig forkælelse i form af inspirerende foredrag med engagerede eksperter fra mange forskellige fag og forskningsfelter.