Sponsor

Lundbeckfonden

Lundbeck_Fonden_RGB_office_web_Lundbeck_Fonden_RGB_white

Lundbeckfonden er en erhvervsdrivende fond, der arbejder for at styrke hjernesundheden i Danmark og for at udvikle dansk erhvervsliv.

Lundbeckfonden uddeler hvert år min. 500 millioner kroner til dansk offentligt udført forskning. Uddelingerne går helt overvejende til biomedicinsk og sundhedsvidenskabelig forskning, såvel grundforskning som klinisk anvendt forskning samt epidemiologisk forskning – primært med fokus på hjernen.

Derudover ønsker Lundbeckfonden generelt, gennem støtte til projekter inden for naturfagsundervisning og forskningsformidling, at fremme interessen for naturfagene og forskning hos børn og unge og generelt i befolkningen.

”I Lundbeckfonden er vi optaget af at gøre naturfag til en aktiv del af unges hverdag og fremtid. Vi har et særligt fokus på hjerneforskning og et ønske om at øge talentmassen i Danmark. Big Bang-konferencen styrker lærernes muligheder for at plante et ’naturfags-frø’ i de unge hjerner.”

Jan Egebjerg, Senior Vice President, Grants & Prizes, Lundbeckfonden

Andre partnere

Arrangør

Tidsskriftet MONA

Sponsor

Lundbeckfonden

Sponsor

Novo Nordisk Fonden

Arrangør

Skoletjenesten

Sponsor

VILLUM FONDEN

Sponsor

LEO Fondet

FØLG BIG BANG

KONTAKT

Big Bangs sekretariat
+45 24594454

kontakt@bigbangkonferencen.dk 
CVR: 32509444
EAN: 5798000560789

Big Bangs bobler

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder?

Så er det lige nu, du skal ansøge om at afholde et oplæg, en workshop eller paneldebat på Big Bang 2021. Ansøgninger skal tage udgangspunkt i et af de 11 spor.

Deadline er d. 30. september 2020.