Danmarks største naturfagskonference

Den er for alle, der underviser, formidler eller forsker inden for det naturvidenskabelige felt

Fællesbillede af frivillige der holder store balloner, der staver Big Bang

Big Bang-konferencen er faglig forkælelse

Big Bang er Danmarks største naturfagskonference og -messe. Den er for alle, der underviser, formidler eller forsker inden for det naturvidenskabelige felt, om det er  i grundskolen, på ungdomsuddannelserne eller på de videregående uddannelser.

Big Bang-konferencen er en årligt tilbagevendende konference, hvor over 1.650 deltagere hvert år mødes til to fagligt stimulerende og udviklende dage. Deltagerne oplever et væld af spændende oplæg, workshops, aktuelle keynote speakers, summende messestemning, inspirerende værksteder og konkrete ideer til udvikling af undervisningen i naturfag og de naturvidenskabelige fag.

Mission

Big Bang skaber ramme for videndeling og arbejder for at understøtte den videndeling og udvikling af praksis, der foregår lokalt på institutionerne og i kommunerne. Deltagerne på Big Bang mødes på tværs af uddannelsestrin og får forståelse for hinandens viden, undervisning og udfordringer. Det kan bidrage til progressionen op gennem uddannelsessystemet til gavn for både elever og underviserne selv. Derudover vil Big Bang gerne være med til at udvikle den naturfaglige kultur og praksis ved at give de enkelte fagteams eller faggrupper på institutionerne inspiration og konkrete ideer til udvikling af undervisning i naturfag og de naturvidenskabelige fag.

 Glæd jer til nogle faglige, festlige og lærerige dage d. 22. – 23. marts 2023.

 
“Det er den vigtigste event i Danmark, hvis man interesserer sig for naturfaglig didaktik”

Deltager på Big Bang 2022

 

“Det er den bedste naturvidenskabelige konference, jeg har været med til gennem hele mit professionelle arbejdsliv som naturvidenskabelig formidler.”

Deltager på Big Bang 2022

 

Skip to content