Danmarks største naturfagskonference

Den er for alle, der underviser, formidler eller forsker inden for det naturvidenskabelige felt

Festmiddag på Big Bang

Big Bang-konferencen er faglig forkælelse

Big Bang er Danmarks største naturfagskonference og -messe. Den er for alle, der underviser, formidler eller forsker inden for det naturvidenskabelige felt både i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og på de videregående uddannelser.

På Big Bang-konferencen mødes over 1.500 deltagere til to overraskende og udviklende dage med et væld af spændende oplæg, workshops, aktuelle keynote-speakers, summende messestemning, inspirerende værksteder og konkrete ideer til udvikling af undervisningen i naturfag og de naturvidenskabelige fag.

Big Bang er en årligt tilbagevendende konference, der er vokset støt år for år. Her mødes deltagerne på tværs af uddannelsestrin og får forståelse for hinandens viden, undervisning og udfordringer. Det kan bidrage til progressionen op gennem uddannelsessystemet til gavn for både elever og underviserne selv.

Big Bang skaber også en ramme for videndeling og arbejder for at understøtte den videndeling og udvikling af praksis, der foregår lokalt på institutionerne og i kommunerne. Det er på institutionerne, i de enkelte fagteams eller faggrupper, at inspirationen fra Big Bang og de konkrete ideer til udvikling af undervisningen i naturfag og de naturvidenskabelige fag skal være med til at udvikle den naturfaglige kultur og praksis.

 Glæd jer til nogle faglige, festlige og lærerige dage d. 6. – 7. april 2022.

“På Big Bang høster man, som man sår – og man høster rigtig godt! Det er konge at være her!”

Michael Stender
Lærer, Broager Skole

FØLG BIG BANG

KONTAKT

Big Bangs sekretariat
+45 24594454

kontakt@bigbangkonferencen.dk 
CVR: 32509444
EAN: 5798000560789

Big Bangs bobler

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder?

Så er det lige nu, du skal ansøge om at afholde et oplæg, en workshop eller paneldebat på Big Bang 2021. Ansøgninger skal tage udgangspunkt i et af de 11 spor.

Deadline er d. 30. september 2020.