Big Bang 2021 online

Vi opdaterer løbende med information om Big Bang 2021 online

Robot på Big Bang messen

Praktisk information

Vi opdaterer løbende denne side med information om Big Bang 2021 online.

Har du generelle spørgsmål, så skriv til kontakt@bigbangkonferencen.dk

Big Bang er Danmarks største naturfagskonference og -messe. I år afholdes Big Bang online og finder sted den 24.-25. marts. Big Bang er for alle naturfaglige lærere på både grundskoler og ungdomsuddannelser, lærerstuderende, undervisere på læreruddannelsen, forskere inden for det naturvidenskabelige felt, naturfagsdidaktikere og naturvejledere m.m.

Glæd dig til nogle faglige, festlige og lærerige dage online på Big Bangs splinternye platform.

Tilmelding til Big Bang 2021 online er åbent – tilmeld dig her

Prisen pr. deltager er 300 kr. inkl. moms. Som studerende får du halv pris på din billet, så her er prisen pr. deltager 150 kr. inkl. moms. 

Det er også muligt at købe gruppebillet. Prisen for gruppe på fem personer er 1.000 kr. inkl. moms. I er velkommen til at købe flere pakker, hvis I er en større gruppe/institution, der skal deltage på Big Bang 2021 online. Bemærk, at vælges gruppebillet skal man tilmelde 5 personer. Er I fx. 4 personer, skal I i stedet købe enkeltbilletter.

Billetten til Big Bang 2021 online inkluderer to dage med faglig inspiration samt adgang til Big Bangs splinternye platform. 

Frist for tilmelding er den 7. marts 2021. Frist for fakturering er den 14. marts 2021. Det vil sige, at betalingsfristen kan være helt ned til 7 dage. Såfremt du bliver tilmeldt mere end 30 dage før den 14. marts 2021, er betalingsfristen 30 dage.

Vi sender et deltagerlink ud før konferencen, for at kunne modtage dette link skal fakturaen være betalt. Hvis EAN-nummer er oplyst, vil du modtage fakturaen elektronisk. Tilmeldingen foregår i vores tilmeldingsmodul i Conference Manager.

Vi gør opmærksom på, at tilmeldingen er bindende – det er derfor ikke muligt at få det indbetalte beløb retur. Dog kan du ændre din billet til at gælde for en anden deltager, såfremt du selv bliver forhindret. Dette kan gøres indtil den 7. marts 2021. 

Hvis du ønsker at være messeudstiller, så kan du læse mere og tilmelde dig her

På vores nye online-platform sammensætter du selv dit eget program, og du kan skifte mellem sporene, som du vil.

Programmet til Big Bang 2021 online offentliggøres meget snart – hold øje herinde! 

Ved tilmelding til Big Bang 2021 online bliver du bedt om at godkende vores samtykkeerklæring. Ved at godkende samtykkeerklæring indvilliger du i, at vi må behandle dine personoplysninger.

Læs mere om Big Bang-konferencens privatslivs- og persondatapolitik her

Big Bang 2021 bliver afholdt på en professionel online-platform, der hedder Tame. Tame er en event-platform, hvor vi kan planlægge, koordinere og eksekvere Big Bang 2021. Tame er opbygget således, at det er muligt både at samarbejde internt i Big Bang-teamet, men også med eksterne partnere som fx oplægsholdere.

På Big Bangs nye online-platform kan du selv oprette netværksmøder via vores nye chatfunktion. Med den nye chatfunktion er det muligt at finde alle deltagere på årets Big Bang og selv oprette netværksmøder. Chatfunktionen giver dig både mulighed for at chatte og holde videomøder med deltagerne i dit netværksmøde.

KONTAKT

Big Bangs sekretariat
+45 
24881094
kontakt@bigbangkonferencen.dk
CVR: 32509444
EAN: 5798000560789

Big Bangs bobler

Få et værksted

Har du en idé til et spændende hands-on værksted? Så er det nu, du skal ansøge om at få et værksted til Big Bang 2021.

Deadline er d. 1. november 2020.