Messestande og værksteder

På Big Bang-messen får du konkrete ideer til naturfagsundervisningen. Afprøv alt det nye grej og få gode råd og vejledning af fagfolk, som har helt styr på mulighederne.

Du kan også besøge værkstederne, hvor du kan prøve forskellige hands-on aktiviteter, blandt andet inden for mekanik, bioteknologi og kodning.

Messens åbningstider:
Onsdag fra kl. 11.00 – 18.00
Torsdag fra kl. 9.45 – 15.00

Søg & sorter

  • Sorter

2 / 22
Værksted

Skab legende læring med teknologi – Udforsk mulighederne med Coding Pirates

Stand nr.: 1056

Yaarw! Kom og oplev Coding Pirates’ vidunderlige univers, hvor kreativitet, teknologi, leg og læring samles i en skattekiste af muligheder! Prøv forskellige teknologier og se, hvordan de kombineres kreativt. Vi viser, hvordan teknologiforståelse kan udvikles i alle aldre – og inspirerer til brug i dit fag. Kom og leg med os!

Værksted

Danmarks Naturfagslærerforening.Oplev naturfag på en ny måde!

Stand nr.: 1303

Kom forbi vores stand på Big Bang og deltag i vores hands on-workshop. Vi har fyldt bordet med sjove og lærerige forsøg, der vækker elevernes nysgerrighed og giver dem lyst til at udforske naturfagene.

Bliv inspireret til din undervisning, og tag ideer med hjem, der kan gøre en forskel i klasseværelset.

Værksted

Dims med teknologiske artefakter – få ideer til din undervisning

Stand nr.: 1052

Besøg Datalogisk Instituts (Københavns Universitet) værksted, hvor du kan dimse med forskellige teknologiske artefakter. Saml et artefakt og få inspiration til legende, inkluderende og undersøgende undervisning, som kan styrke forståelsen for programmering og data.

Værksted

Gratis naturvidenskabelige undervisningsforløb i den smukke sydfynske natur

Stand nr.: 1703

Oplev nogle af vores hands on-baserede øvelser i naturvidenskab, og hør om mulighederne for at komme på et til tre-dages faglige forløb med udendørs undervisning i de Sydfynske Alper. Vi har b.la. forløb om skoven, det åbne land, møgbiller, naturens farver, istidslandskaber, matematik i praksis og energiformer i fysik.

Værksted

Physical Computing med Guldastronaut

Stand nr.: 1756

I Guldastronaut har vi mange års erfaring med at designe og bygge interaktive installationer til bl.a naturvidenskabelig og historisk formidling. Vi tager et par af installationerne med, så du kan se og prøve dem og viser dig, hvordan du kan bygge lignende selv med skolevenlige værktøjer.

Værksted

Prøv kræfter med Vadehavet og verdensarven og få inspiration til din undervisning

Stand nr.: UDEVÆRKSTED

Vil du blive klogere på, hvor nemt det egentlig er at inddrage verdensarv i din naturfagsundervisning? Så besøg dette værksted om Vadehavet – UNESCO verdensarv og Danmarks største nationalpark – og prøv kræfter med et udpluk af de ting, der gør Vadehavet til noget helt særligt, fra mikroskopisk liv til verdensarvskriterier.

Værksted

Virtual Reality Værksted – VR4STEM

Stand nr.: 1025

Kom og prøv Virtual Reality simuleringer til forskellige naturfag og matematik. Bliv inspireret og få vejledning, i hvordan du kan komme i gang med VR til din undervisning.

Værksted

Naturfagskonsulenten – inspiration til undervisningen

Stand nr.: 2003

Bliv inspireret til en kreativ og undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning – lige til at bruge i din undervisning. Hands on-aktiviteter og udvikling af praksis er centralt på Naturfagskonsulentens værksted. Kom forbi, tjek de mange materialer og lav dit eget armbånd af UV-perler.

Værksted

Skramloteket – værksted for elektronik, videnskab og kreativitet

Stand nr.: 1556

I Skramlotekets udstilling kan du se eksempler på el og elektronikopstillinger og få en snak, om hvordan du kan inddrage elektronik i naturfags- og fysikundervisningen. I vores mobile loddeværksted har du mulighed for at prøve kræfter med lodning og konstruere din egen kobberskulptur med LED lamper.

2 / 22
Der er en fejl i dine indtastede oplysninger. Prøv igen.
Tak for din tilmelding!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du:

  • Vil have besked, når billetsalget åbner
  • Er interesseret i et smugkig af årets keynote speakers
  • Har lyst til at være den første til at se årets program
Der er en fejl i dine indtastede oplysninger. Prøv igen.
Tak for din tilmelding!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du:

  • Vil have besked, når billetsalget åbner
  • Er interesseret i et smugkig af årets keynote speakers
  • Har lyst til at være den første til at se årets program
Skip to content