Få et værksted

Du kan nu ansøge om at få et værksted på Big Bang-konferencen 2022.

Nu er ansøgningen åben. 

Værksted på Big Bang

Er du interesseret i at få et værksted?

Vi åbner for ansøgninger d. 3. september 2021.
Deadline for at søge er

d. 1. november 2021

Har du idéer til et hands-on værksted, hvor konferencens deltagere kan blive inspireret af fx aktiviteter eller forsøg, så er det nu, vi gerne vil høre fra dig!

På Big Bang-konferencens messe har vi, udover kommercielle messestande, også værksteder, hvor konferencens deltagere kan få hands-on inspiration. På værkstederne har deltagerne bl.a. haft mulighed for at 3D-printe, se et bjørnedyr, bygge en sumpbåd og fået inspiration til at introducere lodning i undervisningen.

Er du interesseret i at få et værksted til Big Bang 2022, så kan du læse mere om ansøgningsprocessen og retningslinjerne for at få et værksted herunder.

Er du interesseret?

Tilmeldingen for værkstederne åbner d. 1. september 2021. Når tilmeldingen er åben, kan du finde ansøgningsblanketten her på siden. Udfyld og indsend din ansøgning om at få et værksted senest d. 1. november 2021. Din ansøgning bliver vurderet af værkstedskomitéen efter fristens udløb, hvorefter vi kontakter dig pr. mail.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til værkstederne, er du velkommen til at kontakte os.

Anette Nielsen
avni@kp.dk
+45 4270 7530 

Louise Stoholm
lsc@astra.dk
+45 2459 4454

Hvad er et værksted?

Et værksted indeholder hands on-aktiviteter. Det kan fx være inden for teknologi, kodning, mekanik, bioteknologi eller lignende. Værkstederne ligger sammen med messeudstillerne i vores messeområde, hvor du får et 9 kvm. areal tildelt, som du kan indrette, som du vil. Et værksted fungerer på lige fod med messeudstillerne ved, at du kan fortælle og fremvise små aktiviteter, som dine besøgende kan blive en del af.  Værksteder må, til forskel fra messeudstillerne, ikke være kommercielle, og du må derfor ikke være salgsorienteret i de ting eller services du vælger at vise frem.  

Værksted på Big Bang

Praktisk information

Det er gratis at have et værksted på Big Bang-konferencen og der følger én billet til Big Bang-konferencen 2022 med pr. værksted. Hvis der skal stå flere på værkstedet, skal I tilkøbe billetter. Du kan tilmelde ekstra værkstedsudstillere, når tilmeldingen for deltagere åbner d. 1. december 2021.

Dit værksted skal være bemandet under hele konferencen, hvis ikke andet er aftalt.

Et værksted indeholder

  • Et bart areal på gulv (9 kvm) – ingen opbygning
  • Et bord (mål: L180 x B76 x H74 cm)
  • To stole
  • Et stk. 230V gulvmonteret strømstik inkl. frit forbrug
  • Trådløs internetforbindelse

 

Du må gerne medbringe roll-ups, men det er ikke tilladt selv at medbringe eller tilkøbe standvægge eller lignende. Hvis du har brug for fx flere stole eller borde, er det muligt at tilkøbe dem.

FØLG BIG BANG

KONTAKT

Big Bangs sekretariat
+45 24594454

kontakt@bigbangkonferencen.dk 
CVR: 32509444
EAN: 5798000560789

Big Bangs bobler

Vil du vise frem, dele ud eller lave hands-on aktiviteter?

Så er det nu, du skal ansøge om at afholde værksted på Big Bang-konferencen 2022. Udfyld formularen og send den ind til os – når vi har gennemgået alle ansøgningerne får du direkte besked, hvis dit værksted er optaget.

Deadline er d. 1. november 2021

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder?

Så er det lige nu, du skal ansøge om at afholde et oplæg, en workshop eller paneldebat på Big Bang 2021. Ansøgninger skal tage udgangspunkt i et af de 11 spor.

Deadline er d. 30. september 2020.