Få et værksted

Har du en fed aktivitet eller forsøg, du vil inspirere deltagerne på Big Bang med? Så ansøg om at få et værksted.

Deadline for at ansøge er d. 1. november 2022.

Værksted BB 2022

Har du en fed aktivitet eller forsøg, du vil inspirere deltagerne på Big Bang med?

Har du ideer til et hands-on værksted, hvor konferencens deltagere kan blive inspireret af fx aktiviteter eller forsøg? Få et værksted på messen til Big Bang-konferencen.

På Big Bang-konferencens messe har vi, udover kommercielle messestande, også værksteder, hvor konferencens deltagere kan få hands-on inspiration. På værkstederne har deltagerne bl.a. haft mulighed for at 3D-printe, se et bjørnedyr, bygge en sumpbåd og fået inspiration til at introducere lodning i undervisningen.

Hvad er et værksted?

Et værksted indeholder hands on-aktiviteter. Det kan fx være inden for teknologi, kodning, mekanik, bioteknologi eller lignende. Værkstederne ligger sammen med messeudstillerne i vores messeområde, hvor du får en stand, som du kan indrette. Et værksted fungerer på lige fod med messeudstillerne ved, at du kan fortælle og fremvise små aktiviteter, som dine besøgende kan blive en del af. Værksteder må, til forskel fra messeudstillerne, ikke være kommercielle, og du må derfor ikke være salgsorienteret i de ting eller services du vælger at vise frem.

Er du interesseret?

Ansøgningen om at få et værksted åbner d. 15. august 2022. Udfyld og indsend din ansøgning om at få et værksted senest d. 1. november 2022. Din ansøgning bliver vurderet af værkstedskomitéen efter fristens udløb, hvorefter vi vender tilbage til dig.

Ansøgning

Du kan ansøge om at få et værksted på Big Bang 2023 fra d. 15. august 2022.

Deadline for ansøgning er d. 1. november 2022. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til værkstederne, er du velkommen til at kontakte:

Anette Nielsen fra CFU avni@kp.dk
+45 42 70 75 30

Eller 

Michelle Myllerup mmy@astra.dk
+45 24 88 10 94

Vil du vise frem, dele ud eller lave hands-on aktiviteter?

Så er det nu, du skal ansøge om at afholde et værksted på Big Bang-konferencen 2023. Udfyld formularen og send den ind til os – når vi har gennemgået alle ansøgningerne vender vi tilbage til dig.

Deadline er d. 1. november 2022.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Vil du vise frem, dele ud eller lave hands-on aktiviteter?

Så er det nu, du skal ansøge om at afholde værksted på Big Bang-konferencen 2022. Udfyld formularen og send den ind til os – når vi har gennemgået alle ansøgningerne får du direkte besked, hvis dit værksted er optaget.

Deadline er d. 1. november 2021