Bliv frivillig

Bliv en del af holdet bag Big Bang-konferencen 2024. Som frivillig får du gratis adgang, styrket netværk og indblik afviklingen af en stor konference.

Fællesbillede af frivillige, der holder balloner, som staver Big Bang.

Danmarks største naturfagskonference indefra

Hvis du har lyst til at få faglig inspiration med hjem, udvide dit netværk og blive en del af Big Bang-holdet, så er det dig, vi leder efter!

Vi søger frivillige til Big Bang-konferencen 2024 til at hjælpe med opsætning, afvikling og nedtagning af konferencen. Big Bang er Danmarks største naturfagskonference, og uden vores frivillige ville konferencen ikke være det, den er. Som frivillig hjælper du deltagerne i konferencedesken, viser vej, pynter op, pakker muleposer og meget mere. 

Du får faglig inspiration, gode netværksmuligheder, alsidige opgaver, indblik i hvordan konferencen afvikles, og mulighed for at opleve konferencen på en ny og anderledes måde. Det er en oplagt mulighed for dig, der er læser til lærer, studerer didaktisk eller eventafvikling.

Vi forventer, at du

  • Kan være i Odense Congress Center fra d. 19. – 21. marts 2024 (fra tirsdag formiddag til torsdag aften)
  • Er klar på at hjælpe med planlagte opgaver, men også alt det løse
  • Kan hjælpe med potentielt fysisk krævende opgaver
  • Har lyst til at være en holdspiller

Som frivillig får du

  • Faglig inspiration med hjem
  • Mulighed for at netværke med folk fra den naturfaglige verden
  • Et unikt indblik i afviklingen af Big Bang-konferencen
  • Gratis deltagelse på Big Bang-konferencen
  • Fuld forplejning, overnatning og transport

Få svar på dine spørgsmål

Find svar herunder eller Kontakt Big Bang-sekretariatet

kontakt@bigbangkonferencen.dk
+45 24 59 44 54

De typiske frivillige på Big Bang er naturfagsinteresserede i alle aldersgrupper. Det kan være studerende, nyuddannede eller erfarne undervisere, der gerne vil have mulighed for at være med på Big Bang på en anden måde end som deltager. 

Nej, der er ikke nogle specifikke krav for at være frivillig. Du kan være hvem som helst og hvor som helst i livet, så længe du har gåpåmod, god attitude og er klar til at hjælpe med de forskellige opgaver, der er, når man afvikler så stor en konference som Big Bang. Og så skal du selvfølgelig kunne være i Odense Congress Center fra d. 19. – 21. marts 2024 (fra tirsdag formiddag til torsdag aften) 😉

Det er der i hvert fald. Som frivillig får du mulighed for at ønske fri under specifikke oplæg. Vi kan ikke garantere, at du kan få fri under alle de oplæg, du ønsker, men vi vil gøre vores bedste for at imødekomme ønskerne og lægge en vagtplan, der giver mening.

Der er ikke et specifikt antal timer, du skal arbejde. I frivilligcrewet hjælper alle hinanden med opsætning og nedtagning. Under afviklingen af Big Bang er der lagt en løs vagtplan, så der er god tid til pauser, hvor man f.eks. kan nå at se oplæg eller slappe af i frivilligrummet.

Skip to content