Gå til hovedindhold

Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.
Messe - Skramloteket 3 - Big Bang 2016

Få et værksted på Big Bang

OBS: Alle værkstedspladser er fyldt op og der er lukket for formularen. 

På Big Bang-messen blander vi kommercielle messestande med arbejdende værksteder, hvor deltagerne kan afprøve forskellige aktiviteter. Hvis du har ideer til spændende aktiviteter du gerne vil byde ind med, så kan du søge om at få et værksted. Et værksted må ikke være kommercielt, og det skal indeholde hands on-aktiviteter. Det kan fx. være aktiviteter indenfor teknologi, kodning, mekanik, bioteknologi eller lignende. Hvis du både har salgsmaterialer og hands on-aktiviteter, kan du også kombinere det og købe en messestand med tilknyttet værksted.

Et værksted indeholder et bart areal på gulv (9 kvm) – ingen opbygning, samt 1 bord (mål: L180 x B76 x H74 cm), 2 stole, 1 stk. 230V gulvmonteret strømstik inkl. frit forbrug samt trådløs internetforbindelse. Hvis du fx. skal bruge flere stole eller borde skal du selv tilkøbe via. Odense Congress Center.

Værkstedet skal være bemandet under hele konferencen, hvis ikke andet er aftalt.

Bemærk, at det ikke er tilladt selv at medbringe standvægge eller lignende. Roll-ups er tilladt. Selvom et værksted er placeret op af en bagvæg på standtegningen, betyder det ikke at der er en væg, men i stedet molton (tykt stof der hænger ned fra loftet). 

Interesseret? Så udfyld og indsend din ansøgning om at få et værksted via nedenstående formular med det samme. Ansøgningerne bliver løbende vurderet af en komité af arrangører, hvorefter vi vender tilbage til dig. Sidste frist for indsendelse af formularen er den 14. feb 2020, men ansøgningerne vurderes løbende og vi har kun et begrænset antal pladser, så vi lukker, når alle pladser er fyldt op.

Har du spørgsmål til værkstederne er du velkommen til at kontakte Anette Nielsen på avni@kp.dk, +45 42 70 75 30.