Oplægsholder på Big Bang 2022

Oplægsholder på Big Bang

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder, eller har du forslag til et interessant oplæg? Så er det lige nu, at du skal ansøge om at blive oplægsholder med et oplæg, en workshop eller paneldebat på Big Bang 2022.

Holdet bag Big Bang-konferencen er i fuld gang med at sammensætte et inspirerende program med spændende workshops, oplæg og debatter samt masser af videndeling.

Har du lyst til at formidle et oplæg med efterfølgende debat, eller har du en idé til, hvem der kan? Brænder du for at dele erfaringer fra din skole eller institution, eller har du et projekt eller nogle forskningsresultater, du gerne vil dele med andre fagfolk? Eller kunne du tænke dig at afholde en workshop? Din ansøgning skal tage udgangspunkt i et af de 11 faglige spor på Big Bang-konferencen d. 6.-7. april 2022. Du kan læse mere om de faglige spor her.

Som oplægsholder på konferencen får du mulighed for at formidle din viden til deltagere, der brænder for naturfag.

Du deltager naturligvis gratis i konferencen og kan derfor suge til dig af alt, hvad konferencen ellers har at byde på.

Er du interesseret?

Så ansøg om at blive oplægsholder senest d. 30 september 2021 ved at udfylde formularen her. Din ansøgning vil blive vurderet af en komité af arrangører, hvorefter vi vender tilbage til dig. Vær opmærksom på, at vi kun vurderer de ansøgninger, der indsendes inden deadline.

Er du i tvivl om, hvorvidt dit forslag passer til formatet eller har du brug for sparring, så er du velkommen til at kontakte Louise Stoholm Christensen, på lsc@astra.dk eller +45 24 59 44 54.

OBS: Big Bang-konferencen betaler deltagergebyr for én oplægsholder pr. oplæg. Øvrige oplægsholdere skal selv tilmelde sig konferencen og betale for konferencedeltagelsen.

FØLG BIG BANG

KONTAKT

Big Bangs sekretariat
+45 24594454

kontakt@bigbangkonferencen.dk 
CVR: 32509444
EAN: 5798000560789

Big Bangs bobler

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder?

Så er det lige nu, du skal ansøge om at afholde et oplæg, en workshop eller paneldebat på Big Bang 2021. Ansøgninger skal tage udgangspunkt i et af de 11 spor.

Deadline er d. 30. september 2020.