Gå til hovedindhold


Deltagertilmelding til Big Bang 2018 er udsolgt. Men husk at skrive dig på ventelisten, vores erfaring er at der stadig er chancer for at komme med. Skriv dig på ventelisten via det grønne "Tilmeld" link herunder. 

Hvor: Konferencen afholdes på Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ. (I Odenses sydøstlige udkant, ca. 3 km. fra den Fynske Motervej) Find vej.

Hvornår: Konferencen starter torsdag d. 5. april 2018 kl. 10.00 og slutter fredag d. 6. april 2018 kl. 15.00.

Pris: Prisen er 1.495 kr. for to dage med keynote speakers, oplæg, workshops, messe/værksteder, forplejning (2 x frokost, 2 x morgenmad og 1 x kage/kaffe) samt aftenarrangement er inkluderet. Studerende kan deltage til halv pris 747,50 kr. Prisen for messeudstillere er 3.500 kr. for 6 kvm., 9.000 kr. for 9 kvm. og 12.500 kr. for 15 kvm. stand.  

Forplejning: Er inkluderet i prisen. Prisen er den samme, uafhængigt af om du deltager i aftenarrangementet. Det er muligt at tilvælge vegetar eller glutenfri forplejning samt at tage hensyn til særlige allergier. I forplejningen er enkelte drikkevarer inkluderet, og der vil være mulighed for tilkøb af ekstra drikkevarer samt alkohol til aftenarrangementet.

Overnatning: Overnatning er ikke inkluderet i prisen. Det skal du selv arrangere. Vi har lavet aftaler med en række hoteller i Odense om en særlig Big Bang-pris. Find Liste over hoteller her.

Parkering: Der er 1.900 gratis parkeringspladser ved Odense Congress Center.

Afbestillingsregler for konferencedeltagere: Afbestilling skal ske skriftligt til Michelle Myllerup på mmy@astra.dk.

  • Ved afbestilling indtil 6 uger før Big Bang-konferencen, er dette uden beregning.
  • Ved afbestilling mindre end 6 uger før Big Bang-konferencen, opkræves 50 % af deltagergebyret.
  • Ved afbestilling mindre end 2 uger før Big Bang-konferencen, opkræves det fulde deltagergebyr

Fakturering sker inden for 30 dage, når tilmeldingen er registreret. Du kan modtage fakturaen elektronisk ved oplysning af EAN nummer. Det er desuden muligt at betale med kreditkort.

Har du generelle spørgsmål, så skriv til kontakt@bigbangkonferencen.dk.  

Vi ser frem til et brag af en konference!