Gå til hovedindhold


OBS: 2-dagsbilletterne og studenterbilletterne er udsolgt, men skriv dig på ventelisten med det samme. Der er normalt stor chance for at komme med, men vi kan selvfølgelig ikke love noget. Skriv dig på ventelisten til Big Bang 2020 via linket herunder (den grønne tilmeld-knap). 

Hvor: Konferencen afholdes på Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ. (I Odenses sydøstlige udkant, ca. 3 km. fra den Fynske Motervej) Find vej.

Hvornår: Konferencen starter onsdag den 18. marts og slutter torsdag den 19. marts 2020.

Pris:

  • 2-dagsbillet: (UDSOLGT) 1.595 kr. for to dage med keynote-speakers, oplæg, workshops, messe/værksteder, forplejning samt aftenarrangement er inkluderet.
  • Studerende (2-dagsbillet): (UDSOLGT) kan deltage til halv pris 797,50 kr.
  • Messestande: 4.000 kr. for 6 kvm (UDSOLGT), 9.800 kr. for 9 kvm, 13.500 kr. for 15 kvm og 20.500 kr for 24 kvm (UDSOLGT). Se mere her.  

Forplejning: Er inkluderet i prisen. Prisen er den samme, uafhængigt af om du ønsker at deltage i aftenarrangementet. Det er muligt, at tilvælge vegetar, veganer eller glutenfri forplejning samt at tage hensyn til særlig forplejning. I forplejningen er enkelte drikkevarer inkluderet, og der vil være mulighed for tilkøb af ekstra drikkevarer samt alkohol til aftenarrangementet. Der er følgende måltider med i prisen:

Dag 1: let morgenmad, frokost, eftermiddagskage og 3-retters middag til aftenarrangementet.

Dag 2: frokost og eftermiddagskage.

Overnatning: Overnatning er ikke inkluderet i prisen og det er noget du selv skal arrangere. Vi har lavet aftaler med en række hoteller i Odense om en særlig Big Bang-pris. Find liste over hoteller her.

Afbestillingsregler for konferencedeltagere: Afbestilling skal ske skriftligt til Michelle Myllerup på mmy@astra.dk.

  • Ved afbestilling indtil 6 uger før Big Bang-konferencen, er dette uden beregning.
  • Ved afbestilling mindre end 6 uger før Big Bang-konferencen, opkræves 50 % af deltagergebyret.
  • Ved afbestilling mindre end 2 uger før Big Bang-konferencen, opkræves det fulde deltagergebyr

Fakturering sker inden for 30 dage, når tilmeldingen er registreret. Du kan modtage fakturaen elektronisk ved oplysning af EAN nummer eller indbetale via FI-indbetalingskort (HUSK, at skriv betalingsreferencen). Derudover er det muligt at betale med betalingskort.

Har du generelle spørgsmål, så skriv til kontakt@bigbangkonferencen.dk.  

Vi ser frem til et brag af en konference!

 

Netværk for naturfagsvejledere

Er du tilmeldt naturfagsvejledernetværket, så kan du læse mere om det årlige netværksmøde, der finder sted dagen før konferencen.