Tag ud i rummet og gå på opdagelse i Universet, eller gå ud i og pas på naturen på Jorden

Oplægsholder fortæller til sin udendørs workshop

Programmet for Big Bang 2023 er klart

Arrangørgruppen har udvalgt de ca. 170 mest interessante, inspirerende og iderige oplæg og workshops blandt rekordmange ansøgninger og har sammensat et program fyldt med faglig forkælelse, der giver dig mulighed for at fylde din didaktiske værktøjskasse, opdatere din naturfagelige viden og tilføje ideer til din idebog på Danmarks største naturfagskonference. 

Du kan allerede nu se det offentliggjorte program til Big Bang 2023 – så har du har god tid til at finde ud af, hvilke af de 170+ oplæg og workshops, der interesserer netop dig, inden konferencen løber af stablen d. 22.-23.marts 2023.

Noget for enhver smag

Med over 170+ oplæg, workshops og paneldebatter fordelt på 11 spor med hver deres tema er der noget til enhver smag på programmet til årets Big Bang.

I år er der ekstra fokus på naturfaglig matematik på ‘Spor 7: Samarbejde og overgange i naturfag og matematik’, og så fylder bæredygtighed ekstra meget på programmet med årets temaspor ‘Spor 3: Bæredygtig i undervisningen’ – men bare rolig, du kan stadig komme med ud i naturen og lavvuen på spor 5 ‘Naturfag i naturen’.

Hvis du til gengæld er træt af livet på Jorden, kan du komme med ud i rummet og udforske solsystemet og universet på ‘Spor 2: Naturvidenskabsfestival’, hvor rummet er gennemgående tema. Find de oplæg og workshops, der er relevante for lige præcis dig, ved at sortere på enten spor, målgruppe eller noget helt tredje i programmets søgelinje.

Ser du noget, du ikke vil gå glip af?

Relateret indhold:

Big Bang er live med ny deltagerapp

Naturvidenskabelig fest

Skip to content