Mæt i planter – dyrk fremtidens fødevarer

Dette oplæg dykker ned i forskningen i den grønne omstilling. Vi diskuterer problemstillinger omkring ny mad og nye afgrøder.

Hvordan spiser vi os oftere mætte i velsmagende mad fra planteproteiner? Og hvordan forædler vi planter, så vi kan dyrke dem på vores egne breddegrader?
Dette oplæg dykker ned i forskningen i den grønne omstilling, og giver dig og dine elever mulighed for at undersøge problemstillinger omkring ny mad og afgrøder.
Du får indsigt i, hvordan du kan bruge hele eller dele af materialet til at understøtte arbejde med fællesfaglige projekter inden for produktion, forædling og bæredygtighed.

Oplægsholdere:

Torben Ingerslev Roug
SCIENCE Skoletjeneste/Københavns Universitet
Mia Prehn Schoeneburg
SCIENCE Skoletjeneste/Københavns Universitet
Ida Øemig
SCIENCE Skoletjeneste/Københavns Universitet
Noah Thomsager
SCIENCE Skoletjeneste/Københavns Universitet

Målgrupper:

Grundskole 7.-10. klasse
Læreruddannelsen

Tidpsunkt:

 
 
 
 
 

Onsdag 11:15 - 12:30

 
 
 
 
 

Lokation:

 
 
 
 
 

LIFE Mobil Lab