Den smagfulde samtale: rundt om smagens didaktik

Vi smager på verden, sætter ord på det, vi sanser, undersøger smagens kemi og udfolder naturfaglige og tværfaglige nuancer i syv smagsdimensioner.

Få indblik i, hvordan du kan skabe engagement og personlig smagsmyndighed hos dine elever gennem et fokus på sprogbrugssituationer omkring mad og smag. Vi dækker bord til den smagfulde samtale, som krydres og tilsmages med konkrete aktiviteter, der kan æltes ind i forskellige didaktiske design. De syv smagsdimensioner foldes ud gennem flere faglige og tværfaglige perspektiver og sættes ind i fagfornyelsens fokusområder.
Vi tager afsæt i aktuel forskning i praksis, der peger på vigtigheden af, at du, som lærer, og dine elever aktivt deltager i og sætter ord på jeres personlige oplevelse og refleksion. Vi ser også på lærerens feedback/feedforward og de spørgsmål, der kan stilles undervejs i processen.
Få øje på din faglighed i det sødeste og det sprødeste – og i flødebollen.

Type:

 
 
 
 
 
 

Oplæg

 
 
 
 
 
 
 
 

Oplægsholdere:

Lonnie Sørensen
CFU KP
Ida Danneskiold-Samsøe
Aarhus universitet

Målgrupper:

Grundskole 0. – 10. klasse
Gymnasiale uddannelser

Tidspunkt:

 
 
 
 
 

Onsdag 15:20 - 16:00

 
 
 
 
 

Lokale:

 
 
 
 
 

Lokale 7+8

 
 
 
 
 
Der er en fejl i dine indtastede oplysninger. Prøv igen.
Tak for din tilmelding!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du:

  • Vil have besked, når billetsalget åbner
  • Er interesseret i et smugkig af årets keynote speakers
  • Har lyst til at være den første til at se årets program
Skip to content