Forplejning

OCC forkæler os med lækker streetfood til frokost og 3-retters til aftenarrangementet.
Se menuerne her.

Skærmbillede 2020 06 16 kl. 14.42.05 e1648538659863


Morgenmad

Onsdag
serveres der let morgenmad I Hal B fra kl. 08.00 – 09.45.

Torsdag
spiser man morgenmad på eget hotel/overnatningssted/hjemme.  

Frugt, kaffe te og vand ad libitum

Rundt på konferencen finder du kaffeøer, hvor du kan skænke dig selv økologisk kaffe, te og vand i løbet af dagen og snuppe et stykke frugt med til næste oplæg. 

.... og kage, selvfølgelig!

Det er også på kaffeøerne du finder kagen til eftermiddagskaffen. Den bliver serveret kl. 15.00 om onsdagen og kl. 14.40 om torsdagen. 

Frokost: Streetfood i arenaen

Frokosten serveres som streetfood i Hal C – Spisehal. Vi anbefaler 1-2 retter pr. person. Næsten alle retter serveres med kød eller vegansk. Angiv hvilken udgave du ønsker, når du henvender dig i madboden. 

Onsdag

  • Chicken korma med, ris, raita og stenovnsbolle (varm)
    (Vegansk med kokosmælk, ”like chicken” bites og kikærter)

  • Nudelsalat med gulerod, spidskål, edamame bønner, forårsløg, sesam og soya dressing, peanuts og kyllingespyd med satay
    (Vegansk med ”like chicken” bites)

  • Brioche sandwich med pulled jackfruit i barbecue, pickle og sprød salat 

  • Plukket varmrøget laks med peber, sprøde salater, rygeost dressing, radiser, cherrytomater, agurk og dild
    (Vegansk med tempeh) 

Torsdag

  • Poke bowl: ris, goma dressing, letsyltet gulerod, spidskål, mango, edamame bønner, spirer og pulled laks
    (Vegansk med falafel)

  • Brioche sandwich med panko paneret kylling, aioli, sprød salat og syltede rødløg
    (kan laves vegansk med schnitzel på soyaprotein og vegansk briochebolle)

  • Gourmet pølse i durum hotdogbrød med tomatrelish, ”flæskesværspuf”, ølsennep og karse
    (Vegansk med vegansk pølse)

  • Ceasarsalat med kylling, grana padano, sprød hjertesalat, hvidløgscroutons- og skalotteløg
    (Vegansk uden kylling og ost)  

Har du bestilt særkost?

Da du tilmeldte dig blev du bedt om at indtaste, hvis du har særlige hensyn til forplejning, er vegetar, veganer, har allergier mm. Har du indtastet et særligt hensyn til forplejning skal du gøre følgende:

Sådan gør du til frokost

Da frokosten serveres som streetfood, skal du blot henvende dig i den bod du ønsker mad fra og oplyse dine forplejningshensyn. De dygtige folk på Odense Congress Center kan tage hensyn til næsten alt.

Sådan gør du til aftenarrangementet

Til aftenarrangementet vil der være klassisk tallerkenservering af de 3 retter. Henvend dig til en tjener ved bordet og fortæl hvis du har særlige hensyn, eller særligt alvorlige allergier. 

I år forlænger vi frokostpausen

I år strækker frokosten sig over 2 sessioner og 3 gå-pauser, og du bestemmer selv om du vil holde en lang frokostpause med tid til networking og måske et besøg på messen, eller om du snupper en hurtig bid mad i en gå-pause og når alle oplæggene. Frokosten strækker sig fra kl. 12.00-14.20.  

Menu til aftenarrangementet

Drikkevarer til menuen

Menuen inkluderer to genstande pr. person (vin, øl eller vand). Der er mulighed for at købe ekstra drikkevarer  baren, så husk betalingskort eller kontanter. 

Forret

Bund på rød quinoa og grønne linser, langtidsbagt gulerod, sennepsmayo, radiser, frisesalat og karse. 

Hovedret

Portobello med fyld af cashewnødder, svampe og krydderurter, pomme anna, grillet selleri, broccoli asparges, pure af græskar og butterbeans og sauce demiglace.

Dessert

Mazarin med syltede rabarber, broken gel, pistaciekerner, vegansk fløde og sorbet på rabarber.
Der er en fejl i dine indtastede oplysninger. Prøv igen.
Tak for din tilmelding!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du:

  • Vil have besked, når billetsalget åbner
  • Er interesseret i et smugkig af årets keynote speakers
  • Har lyst til at være den første til at se årets program
Skip to content