Gå til hovedindhold
Glade deltagere ankommer til Big Bang - Big Bang 2018 - Foto: Jacob Due © Astra


Hvornår: Onsdag den 18. marts 2020 til onsdag den 19. marts 2020. Se tidsplanen for konferencen her.

Hvor: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ. 

Transport: 

Med bil fra motorvejen:
Du kan med fordel køre ad motorvejen, når du skal besøge Odense Congress Center, uanset hvilken retning du kommer fra. Kør ad motorvej E20, forlad motorvejen ved ‘Motorvejskryds Odense’ og kør i retning mod Odense. Følg herfra skiltene mod Odense Congress Center. Link til Google Maps rutevejledning.

Parkering ved Odense Congress Center:
Der er 1.900 gratis parkeringspladser ved Odense Congress Center – se en oversigt over parkeringsarealerne her.

Kommer du med tog?
OCC ligger kun ca. otte kilometer fra Odense Banegård Center. Du kan finde tider og bestille din rejse på DSB’s Rejseplanen her.

Fra banegården kan du tage en bus eller en taxa til Odense Congress Center.

Busafgange:
Busserne 81 og 83 kører til Odense Congress Center – begge holder ved busholdeplads “E” ved banegården.

Taxi fra Odense Banegård Center:
Der kan prajes vogne ved holdepladsen bag hovedbygningen – se skiltning på banegården. Der holder altid masser taxaer, så det er nemt og turen fra centrum til Odense Congress Center varer ca. 15 minutter.

Telefonnummeret til Taxa Fyn er 66 15 44 15.

Shuttlebusser fra aftenarrangementet: Onsdag aften kører der shuttlebusser fra Odense Congress Center til udvalgte hoteller i Odense, og torsdag morgen er der mulighed for at tage en bus tilbage til konferencen. Læs mere her.

Ankomst: Check ind er onsdag den 18. marts kl. 8.00 - 9.45 (kom gerne tidligt, da der normalt er lang kø i den sidste periode af check ind) og torsdag den 19. marts kl. 8.30 - 9.00 i konferencedesken. Du skal kun checkes ind én gang - altså ikke begge dage, når du har en 2-dagsbillet. Konferencedesken er placeret i Vandrehal 1 mellem Hal A og Hal B.

Ved ankomst scanner vi den billet, du fik tilsendt da du tilmeldte dig. Så husk din tilsendte billet/ordrebekræftelse med QR-kode eller hav den klar på telefonen, så du hurtigt kan blive registreret og få udleveret dit navneskilt.

Se et oversigtskort over Odense Congress Center her. Når du er checket ind og har fået dit navneskilt, er der morgenmad i Hal B (kun onsdag fra kl. 8.00 - 9.45). Husk, at du kun kan checke dig selv ind - ikke dine kolleger. Konferencedesken er åben onsdag kl. 8.00 - 17.30 og torsdag kl. 8.30 - 15.00. Det vil være muligt at checke ind i hele åbningstiden.  

Garderobe: Du finder en gratis, ubemandet garderobe i kælderen under lokalerne Sjælland, Jylland og Fyn. Brug af garderoben er på eget ansvar. Hvis du har kufferter eller andre større ting, kan de sættes ind i lokale 5. Dette lokale er også ubemandet, og opbevaring er på eget ansvar.

Deltagelse i oplæg og workshops: Du sammensætter selv dit program, og du kan skifte mellem sporene, som du vil. Af brandhensyn er sessionerne kun åbne for det antal personer, som der er pladser til i lokalet. Hvis lokalet er fyldt, kan du altid finde et andet oplæg. I det online program på hjemmesiden kan du løbende se, hvor der er ledige pladser. Spor 8 i lokale Sjælland har plads til mange deltagere, så der burde altid være mulighed for at deltage. Du kan også få inspiration på messen og i værkstederne i Hal A under hele konferencen. Vær opmærksom på, at du først kan komme ind i lokalerne 15 minutter før, sessionen starter.

Oplæg/workshops med begrænset deltagerantal: Enkelte oplæg og workshops har begrænset deltagerantal. De er mærket med ‘BILLET’ i programoversigten (programoversigten er på vej). Billetterne er gratis og udleveres i Big Bang-konferencedesken, som du finder mellem Hal A og Hal B. Du kan hente billetter til den dag, oplægget/workshoppen afholdes fra kl. 8.10 onsdag og fra kl. 8.40 torsdag. Men husk, at du skal checkes ind og have dit navneskilt, inden du kan få billetter. Billetterne bliver uddelt efter først til mølle-princippet, og det er ikke muligt at hente billetter til andre.

Wi-Fi: Der er gratis trådløst internet på hele Odense Congress Center. Netværket hedder OCC Guest. Der er ingen kode. 

Lavvu: Igen i år afholder spor 5 mange oplæg og workshops i en lavvu. I lavvu’en har du mulighed for at møde personer med kompetencer inden for undervisning i det fri, som lærer dig hvordan du kan bruge udeskole til din undervisning om verdensmålene, og som giver dig konkrete ideer til jord-til-bord-aktiviteter, skolehaver og undervisning om vild mad. Her vil være bål, frokost i det fri, hygge og masser af aktiviteter. Lavvuen vil være placeret udendørs, så husk dit overtøj.

Forplejning: Er inkluderet i prisen. 

Hvis du ved tilmeldingen har skrevet, at du har særlig hensyn til din forplejning, vil menuen være tilpasset. Kontakt venligst en tjener. Det er ikke muligt at rette forplejningen på dagen.

Deltagerliste: https://www.tilmeld.dk/bb20/deltagerliste.html

Har du generelle spørgsmål, så skriv til kontakt@bigbangkonferencen.dk.