Gå til hovedindhold
Glade deltagere ankommer til Big Bang - Big Bang 2018 - Foto: Jacob Due © Astra


Hvornår: Torsdag den 5. april 2018 kl. 10.00 til fredag den 6. april 2018 kl. 15.00.

Hvor: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ. (I Odenses sydøstlige udkant, ca. 3 km. fra den fynske motervej) Find vej.

Tager du toget, så ligger Odense Congress Center ca. otte kilometer fra Odense Banegård. Busserne 81 og 83 kører til Odense Congress Center - begge holder ved busholdeplads “B” ved Odense Banegård. Se mere på www.rejseplanen.dk.

Mangler du kørsel til Big Bang, så prøv samkørsel. Vi har fået oprettet en Big Bang-gruppe på Gomore: https://gomore.dk/events/3291-big-bang-konferencen-odens

Parkering: Der er 1.900 gratis parkeringspladser ved Odense Congress Center.

Ankomst: Check ind er torsdag den 5. april kl. 8.00 - 9.45 i konferencedesken​.​ ​Den er placeret​ i Vandrehal 1, mellem Hal A og Hal B. Se oversigtskort over OCC her. Når du checker ind, skal du placere dig i den række, der passer til dit fornavn. Man kan kun checke sig selv ind. Når du har checket ind og har fået dit navneskilt, er der morgenmad i Hal B.

Garderobe: Der er gratis, ubemandet garderobe i kælderen under lokalerne Sjælland, Jylland og Fyn.​ Hvis du har kufferter, kan de sættes ind i lokale 5, der også er ubemandet. Brug af både garderobe og bagageopbevaring er på eget ansvar.

Forplejning: Er inkluderet i prisen.

Frokosttallerken torsdag: Minirejecocktail med citronperler, dressing, syltet tomat og dild. Sydfynsk bresaola med artiskok, pesto og vesterhavsost. Porretærte med soltørret tomat, hytteost og argurkedip. Engelsk bøf med bløde løg. President St. Maure med stikkelsbærkompot. Spidskålssalat med ærter og mormordressing. Groft brød og smør.

Frokosttallerken fredag: Koldrøget torsk med peberrodsmayonnaise og baconpersille. Gourmetskinke fra Svendborg på spinatterrine og rød pebercreme. Tomat-mozzerellaspyd med hummus og urter. Tartelet med høns i asparges. Økologisk Blå Kornblomst med myntegelé. Hvedekernesalat med forårsløg og æble-vinaigrette. Groft brød og smør.

Aftenarrangementet: Halehængt koldrøget laks med rygeostcreme fra Landmejeriet Sinai, grøn olie, maltbrud og groft brød. Kalv i frikassé: Rosa kalvefilet på bagt selleri, ærtetimbale, gulerod, veloutésauce og små persillekartofler. Gateau Marcel: Heftig chokoladekage på skovbærkompot og vanilleparfait.

Hvis du ved tilmeldingen har skrevet, at du har en allergi, er vegetar eller lignende, vil menuen være tilpasset. Kontakt venligst en tjener. I forplejningen er enkelte drikkevarer inkluderet, og der vil være mulighed for tilkøb af ekstra drikkevarer samt alkohol til aftenarrangementet.

Deltagelse i oplæg/workshops: Du sammensætter selv dit program, og du kan skifte mellem sporene, som du vil. Af brandhensyn er sessionerne kun åbne for så mange personer, som der er pladser i lokalet. Hvis lokalet er fyldt, kan du altid finde et andet oplæg. I det online program på bigbangkonferencen.dk kan du løbende se, hvor der er ledige pladser. Spor 8 i lokale Sjælland har plads til mange deltagere, så der burde altid være mulighed for at deltage. Du kan også besøge messen og værkstederne i Hal A under hele konferencen.

Workshops med begrænset deltagerantal: Enkelte workshops har begrænset deltagerantal. De er mærket med 'BILLET' i programoversigten. Billetterne er gratis og udleveres i Big Bang-konferencedesken, som du finder mellem Hal A og Hal B. Du kan hente billetterne til begge dage fra kl. 8 torsdag den 5. april, efter at du er blevet registreret og har fået dit navneskilt. Billetterne bliver uddelt efter først til mølle-princippet, og det er ikke muligt at hente billetter til andre.

Wi-Fi: Der er gratis trådløst internet på hele Odense Congress Center. Netværket hedder OCC Guest. Der er ingen kode.

Shuttle busser fra aftenarrangementet: Tag en gratis shuttle bus fra Odense Congress Center, som kører til udvalgte hoteller i Odense Centrum. Der er afgang løbende fra kl. 23.00 - 01.00. Se busruten her

Har du generelle spørgsmål, så skriv til kontakt@bigbangkonferencen.dk.