Gå til hovedindhold
Tjek ind - Big Bang 2019 - ©Astra - Foto: Thomas Evaldsen

Kære deltagere og messeudstilllere

Vi er så kede af, at vi var nødt til at aflyse dette års Big Bang-konference, men vi glæder os allerede til at byde dig velkommen til næste år den 24. - 25. marts 2021 i Odense Congress Center.

Som vi allerede har lovet, får du dine penge retur, og nu er vi endelig klar til at betale dit deltager- eller standgebyr tilbage. Vi beklager, at det har taget så lang tid, men Coronaen har spændt ben for os - også her.

For at vi kan sende pengene retur, har vi brug for en række oplysninger fra dig. Vi skal derfor bede dig om at udfylde en formular senest den 10. juni, så vil vi hurtigst muligt derefter tilbagebetale pengene til dig. Dog skal det siges, at administrativt er processen for tilbagebetaling lidt tung, derfor kan der opstå lang ventetid, men vi håber på din tålmodighed og lover at arbejde så hurtigt vi kan.

Der er 2 formularer:

  • Hvis det er din institution/virksomhed der skal have penge tilbage skal du udfylde den nedenstående formular.
  • Hvis du selv har betalt og pengene skal ind på din egen konto, skal du udfylde denne formular med bl.a. dit cpr-nummer og underskrive med NemID.

Hvis du ikke selv har tilmeldt dig til konferencen, skal du bede den, der har tilmeldt dig, om at udfylde formularen i stedet.

Nedenstående formular kan kun udfyldes med ét fakturanummer ad gangen, så hvis du er ordreansvarlig på flere fakturaer, skal du udfylde formularen flere gange. Beklager besværet dette må skabe. 

OBS: Der er få fakturaer, som ikke er blevet betalt. Disse modtager en kreditnota, som de kan bruge til at kreditere fakturaen med. Er du i tvivl om din faktura er en af dem? Få svaret på denne side. Hvis din faktura er nævnt her, skal du ikke udfylde en formular for tilbagebetaling. 

Vi har desværre ikke mulighed for at overføre din tilmelding eller messestand direkte til næste års konference, men du vil senere på året modtage en tilmeldingskode der giver mulighed for, at du kan tilmelde dig Big Bang-konferencen 2021 før alle andre.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til kontakt@bigbangkonferencen.dk.

Ordreansvarlig

Fx. 12345678
Fx. BB201234 - 8008BFH
Som skal tilbagebetales

Deltager eller deltagere 

På den pågælende faktura

Anfør deltagere på hver sin linje på formen: "Fornavn Efternavn, Institution"