Vil du være oplægsholder på
Big Bang?

Vi søger engagerede oplægsholdere med noget på hjerte om naturfag. Send en ansøgning, og så kommer du i betragtning som oplægsholder på Big Bang-konferencen 2023.

Deadline for at ansøge er d. 30 september 2022.

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder?

Brænder du for at dele erfaringer fra din skole eller institution? Har du et projekt eller nogle forskningsresultater, du gerne vil dele med andre fagfolk? Eller har du en god ide til en fed workshop? 

Som oplægsholder på konferencen får du mulighed for at formidle din viden til deltagere, der brænder for naturfag.

Din ansøgning skal tage udgangspunkt i et af de 11 faglige spor på Big Bang-konferencen d. 22.-23. marts 2023. Se sporene ved at klikke her.

Er du interesseret? 

Du kan ansøge om at få dit oplæg, workshop eller paneldebat med på Big Bang-konferencen 2023 fra d. 15. august 2022. Ansøg om at blive oplægsholder senest d. 30. september 2022 ved at udfylde formularen.

Efter deadline vil din ansøgning blive vurderet af en komite af arrangører, hvorefter vi vender tilbage til dig. Vær opmærksom på, at vi kun vurderer de ansøgninger, der indsendes inden deadline.

Deadline for at søge er
d. 30. september 2022.

Målgruppe

Konferencen er for alle, der underviser, formidler eller forsker inden for det naturvidenskabelige felt både i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og på de videregående uddannelser.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller har du brug for sparring, er du velkommen til at kontakte:

Big Bang sekretariatet

kontakt@bigbangkonferencen.dk
+45 24 59 44 54

Eller

Programleder Michelle Myllerup

mmy@astra.dk
+45 24 88 10 94

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder?

Så er det nu, du skal ansøge om at afholde et oplæg, en workshop eller paneldebat på Big Bang 2023. Ansøgninger skal tage udgangspunkt i et af de 11 spor.

Deadline er d. 30. september 2022.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Medoplægsholder 1
Medoplægsholder 2
Medoplægsholder 3
Medoplægsholder 4
Medoplægsholder 5

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder?

Så er det nu, du skal ansøge om at afholde et oplæg, en workshop eller paneldebat på Big Bang 2022. Ansøgninger skal tage udgangspunkt i et af de 11 spor. Udfyld skemaet så præcist så muligt og vær opmærksom på at der senere i processen er mulighed for at uddybe beskrivelser og detaljer.

Deadline er d. 30. september 2021.

Processen er herefter:

  1. Primo okt. – Alle indkomne ansøgninger sorteres, vurderes og fordeles på spor af en komite.
  2. Medio okt. – Du får besked om dit oplæg/workshop er optaget på Big Bang 2022.
  3. Primo nov. – Endelig og bindende tilmelding af oplægget/workshoppen og sidste opdatering af oplægget/workshoppens beskrivelse og medvirkende.

I processen vil du blive kontaktet af den ansvarlige for det spor dit oplæg/workshop hører til. Det er derfor vigtigt at kontaktoplysninger angives korrekt.