Nyheder

Her er der nyheder fra Big Bang-konferencen 

Netværksmøder skabte faglige kontakter og ny inspiration

Naturfaglige koordinatorer, vejledere og undervisere mødes på Big Bang 2022 for at dele viden og få inspiration til udvikling af undervisningen.

Naturvidenskabelig fest

Big Bang bød som altid på et stort og varieret program. I 2022 blev det til 11 naturfaglige spor med mere end 269 faglige oplæg og workshops, 18 værksteder, 50 udstillere og 3 forrygende keynote speakers.

Bæredygtigheden helt i front på Big Bang

Bæredygtighed er sat i centrum på Big Bang-konferencen. Både i programmet, konferencefaciliteterne og arrangørernes klimamæssige valg.

Keynote speakers satte gang i tankerne og fut i debatten

Hvor gammel skal en hovedlus være, for at den er klar til at formere sig? Hvorfor ’skærmer’ børn – og hvad har det at gøre med, at børn og unge fravælger naturvidenskaben?

Vindere af Big Bang Brainstorm-konkurrencen 2022

Se, hvem der har vundet Big Bang Brainstorm-konkurrencen 2022. Tak til alle jer, der har deltaget i konkurrencen, og ikke mindst til de udstillere, der har doneret lækre præmier.

Big Bang er live med ny deltagerapp

Big Bang-konferencen går live med ny deltagerapp. Med appen kan du bl.a. sammensætte dit eget program, se Big Bang-TV og modtage relevante push-beskeder fra Big Bang-sekretariatet.

Big Bang lancerer TV-kanal

På Big Bang TV live streamer vi direkte fra Big Bang konferencen – hele dagen. Se oplæg, workshops og keynote speakers, og følg med når vi inviterer gæster i studiet, og tager dig med rundt på konferencen. 

Big Bang 2022 – En ramme for videndeling

Big Bang-konferencen skaber en ramme for videndeling og understøtter den udvikling af praksis, der foregår lokalt på institutionerne og i kommunerne.

Nedtællingen er i gang til Big Bang-konferencen 2022

Næste år afholder vi Big Bang-konferencen den 6.-7. april 2022 i Odense Congress Center. Vi glæder os til at se netop dig! :-)