Big Bang lancerer TV-kanal

Big Bang-konferencen lancerer den hel nye gratis TV-kanal Big Bang-TV. På Big Bang-TV livestreamer vi direkte fra Big Bang-konferencen – hele dagen. Se oplæg, workshops og keynote speakers, og følg med, når vi inviterer gæster i studiet og tager dig med rundt på konferencen. 

Nåede du ikke at få en billet til Big Bang 2022? Eller vil du bare gerne have endnu mere faglig forkælelse? Fortvivl ikke, Big Bang lancerer for første gang i år sin egen TV-kanal. Se med, når vi d. 6.-7. april livestreamer fra Big Bang-konferencen i Odense Congress Center. Vi har et spændende online program, der er proppet med faglig inspiration og konkrete ideer til udvikling af undervisningen i naturfag og de naturvidenskabelige fag. Big Bang 2022 bliver nemlig en kombination af en fysisk og online konference, så vi får det bedste med fra begge verdener. Den nye TV-kanal vækker også begejstring hos programlederen.

Nyt online format

Big Bang-konferencens nye TV-kanal bliver udviklet i samarbejde med  produktionsselskabet CPH LIVE, som også sidste år var med til at skabe et brag af en online konference. 

Du vil inden længe kunne finde mere information om Big Bangs nye TV-kanal. 

“På magisk vis lykkedes det i 2021 på rekordtid at udvikle Big Bang-konferencen i et online format, som viste sig at blive et af de største online arrangementer overhovedet. Selvom alle glæder sig til at mødes fysisk i Odense, har mange ønsket at tage de gode erfaringer fra online versionen med igen i år. Derfor lancerer vi Big Bang-TV, som er konferencens egen flow-TV kanal. Kanalen kan ses helt gratis fra hele landet (hele verden) via Big Bangs hjemmeside” – Louise Lund Bækgaard, programleder for Big Bang 2022.

Relateret indhold:

Netværksmøder skabte faglige kontakter og ny inspiration

Bæredygtigheden helt i front på Big Bang

Skip to content