BLIV MESSEUDSTILLER

PÅ DANMARKS STØRSTE NATURFAGSKONFERENCE OG -MESSE

Vi åbner for salg til Big Bang 2024 d. 1. december, men lad os starte dialogen allerede nu. 

Udfyld formularen og bliv kontaktet for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Mød 1.800 naturfagsentusiaster

Som messeudstiller på Danmarks største naturfagsmesse får du rig mulighed for at skabe dialog med deltagerne i din målgruppe, når over 1.700 deltagere fra hele naturfagsdanmark gæster konferencen.

I to dage samles bl.a. naturfagslærere på grundskoler og ungdomsuddannelser, lærerstuderende, undervisere på læreruddannelser, naturfagsdidaktikere og naturvejledere fra hele landet for at blive fagligt opdateret med aktuelle keynote speakers, oplæg, workshops og paneldebatter.

På den faglige messe henter deltagerne inspiration og ny viden, netværker, snakker og udveksler guldkorn. Her kan I som kommercielt firma, forening eller organisation købe en stand, hvor I kan inspirere og videreformidle ideer til fornyelse til de besøgendes undervisning og læring.

Alle messestande og -værksteder bliver samlet i én kæmpe hal for at skabe flow og dynamik. I midten af hallen vil der være en loungebar med kaffeøer, hvor deltagerne ofte går hen i pauserne. Messen er derfor et naturligt samlingspunkt på konferencen, hvor folk mødes, netværker og prøver aktiviteter af.

“Det er simpelthen et fantastisk sted at udstille - der er bare SÅ meget styr på tingene - en ren fornøjelse.”
app icon
Udstiller i 2023

Derfor skal du blive udstiller

Mød din målgruppe

Mød 1.800 undervisere, formidlere, forskere, naturvejledere og mange andre aktører, der arbejder med undervisning i naturfag.

Skab relationer

Kom i dialog med kunder, som allerede bruger dit produkt, eller som kunne være interesseret i at bruge det. Mange bruger messen som en mulighed for at lære mere om undervisernes hverdag og behov.

Få synlighed

Bliv promoveret med logo på Big Bangs website, i vores app og i selve messeområdet.

Priser og standstørrelser 2023

Her finder du priser og standstørrelser for messeudstillere i 2023. Vi tager forbehold for ændring af priser og størrelser for 2024.

Uanset standstørrelser medfølger der ved køb af en messestand 1. stk. billet til konferencen. Hvis I vil stå mere end en person på standen, skal I købe en ekstra billet. 

Tidligere udstillere

Skip to content