BLIV MESSEUDSTILLER PÅ DANMARKS STØRSTE NATURFAGSMESSE

Messesalget er åbent!

Du købe messestande og Ekstra udstiller-billetter her på siden. 

OBS: Skal du have en messestand på Big Bang-konferencen, og skal den indgå i programkataloget, er sidste chance for køb af messestand d. 29. februar! 

 

HAR DU ALLEREDE KØBT MESSESTAND?

Læs mere om praktik, opstilling, fragt, forplejning m.m. på messeudstillernes egen infoside: 

Mød 1.800 naturfagsentusiaster

Som messeudstiller på Danmarks største naturfagsmesse får du rig mulighed for at skabe dialog med deltagerne i din målgruppe, når over 1.800 deltagere fra hele naturfagsdanmark gæster konferencen.

I to dage samles bl.a. naturfagslærere på grundskoler og ungdomsuddannelser, lærerstuderende, undervisere på læreruddannelser, naturfagsdidaktikere og naturvejledere fra hele landet for at blive fagligt opdateret med aktuelle keynote speakers, oplæg, workshops og paneldebatter.

På den faglige messe henter deltagerne inspiration og ny viden, netværker, snakker og udveksler guldkorn. Her kan I som kommercielt firma, forening eller organisation købe en stand, hvor I kan inspirere og videreformidle ideer til fornyelse til de besøgendes undervisning og læring.

Alle messestande og -værksteder bliver samlet i én kæmpe hal for at skabe flow og dynamik. I midten af hallen vil der være en loungebar med kaffeøer, hvor deltagerne ofte går hen i pauserne. Messen er derfor et naturligt samlingspunkt på konferencen, hvor folk mødes, netværker og prøver aktiviteter af.

NB: Bemærk, ændringer kan forekomme i standplanen. Når du køber en messestand, har du mulighed for at ønske en standplacering. 

OBS: Alle messestande på nær 9 kvm og 15 kvm er udsolgt

“Det er simpelthen et fantastisk sted at udstille - der er bare SÅ meget styr på tingene - en ren fornøjelse.”
app icon
Udstiller i 2023

Derfor skal du blive udstiller

Mød din målgruppe

Mød 1.800 undervisere, formidlere, forskere, naturvejledere og mange andre aktører, der arbejder med undervisning i naturfag.

Skab relationer

Kom i dialog med kunder, som allerede bruger dit produkt, eller som kunne være interesseret i at bruge det. Mange bruger messen som en mulighed for at lære mere om undervisernes hverdag og behov.

Få synlighed

Bliv promoveret med logo på Big Bangs website, i vores app og i selve messeområdet.

Priser og standstørrelser 2024

Her finder du priser og standstørrelser for messeudstillere i 2024. 

Uanset standens størrelse, medfølger der ved køb af en messestand 1. stk. billet til konferencen. Hvis I vil stå mere end en person på standen, skal der tilkøbes ‘Ekstra -udstiller’-billetter. 

Husk at tilkøbe 'Ekstra udstiller'-billetter

Der medfølger 1 billet til konferencen pr. messestand, uanset størrelsen på standen. Skal I stå flere på standen, skal I tilkøbe ‘Ekstra udstiller’-billetter. De koster almindelig billetpris, og kan købes her på siden fra 1. december 2023.

Tidligere udstillere

Nyhed: Præsenter dine møbeldesigns på Big Bang 2024

I år tilbyder vi den attraktive og populære loungeplads på ca. 280 kvm, som står til rådighed for interiørudstillere, der har lyst til at fremvise deres møbeldesigns og indretningsmuligheder.

Denne eksklusive plads er hjertet af konferencen og fungerer som det naturlige møde- og samlingspunkt for alle konferencens deltagere.

Pris: 15.000 inkl. moms.

Skip to content