Messestande 2021

GO Forlag

GO Forlag udgiver trykte og digitale læremidler til naturfagene og matematik i hele grundskolen.

Find digitale lærermidler her

Gyldendal

Besøg Gyldendal Uddannelse og læs bl.a. om vores nye fællesfaglige naturfagssystem til udskolingen – Verdens Naturfag – samt om nyudgivelsen Overgange i naturfag, der sikrer at eleverne overleveres bedst muligt fra mellemtrinnet til naturfagene i udskolingen.

Find materialerne her

Åben virksomhed

Find gratis undervisningsforløb til grundskolen og gymnasiet hos Åben Virksomhed. Undervisningsforløbene indeholder et virksomhedsbesøg for at bygge bro mellem naturfag og det virksomhederne arbejder med. Det kan nemlig vise dine elever, hvad man kan bruge, det man lærer i skolen til. Undervisningsmaterialet er udviklet af lærere og bidrager til Fælles Mål i folkeskolen eller faglige mål i gymnasiet.

Find undervisningsmaterialerne her

Kandidatuddannelsen i STEM-undervisning

Underviser du i grundskolen – og ønsker at styrke den tværfaglige og problembaserede undervisning på STEM-området? Så er kandidatuddannelsen i STEM-undervisning måske noget for dig!

Uddannelsen kan tages af studerende fra hele landet og både som en toårig kandidatuddannelse og som en fireårig erhvervskandidatuddannelse.

Læs mere om uddannelsen her

Skoletjenesten

Skoletjenesten er nationalt videncenter for eksterne læringsmiljøer. Vi udvikler og deler viden om undervisning i eksterne læringsmiljøer med kulturinstitutioner, kommuner, uddannelsesinstitutioner og andre aktører med et fælles mål om at gøre kultur, natur og kunst til et grundelement i børn og unges læring og dannelse.

Find undervisningstilbud her

Polyteknisk Boghandel & Forlag

iOLab er et interaktivt fysiklaboratorium, som giver fysikundervisere en unik mulighed for at visualisere fysiske begreber i aktion, mens deres elever får hands-on erfaring med de fysiske love på en sjov, engagerende og tidssvarende måde. iOLab er et robust og alsidigt måleinstrument som trådløst og i real tid kan plotte eksperimentelle data i tilhørende software. Hos Polyteknisk Boghandel og Forlag er er vi specialiserede i professionel fag- og studielitteratur. Vi lagerfører et stort udvalg af bøger, specielt indenfor de tekniske og videnskabelige emner.

Find det interaktive fysiklaboratorium her

Skolebutik.dk

Skolebutik.dk er landets største og mest alsidige leverandør af
undervisningsudstyr til folkeskolen og gymnasiesektoren. Skolebutik.dk er de seneste år især blevet kendt som leverandør
af dataopsamlingsudstyr som er nemt at bruge, men
varesortimentet spænder vidt! Vi leverer nemlig alt i laboratorieudstyr, kemikalier, forbrugsvarer over mikroskoper, vægte og måleudstyr samt traditionelt/avanceret fysikudstyr og udstyr til biologi, geografi og natur & teknologi.

Find laboratorieudstyr her

UPFIND

UPFIND tilbyder rum & rammer til opfindsom leg i flere dimensioner. TinkerQuben er vores nye lærings-legehus, designet som en åben platform og et stærkt centrum i legen.
Quberne gør det let at opfinde og bygge egne universer, dele legen med andre, gemme projektet og udstille det til inspiration for andre.

Se og bestil TinkerQube-sæt her

Garderhøjfortet

Garderhøjfortet udbyder undervisningsforløb til børnehaver, alle trin i grundskolen samt til ungdomsuddannelser. Alle forløb inddrager dialog, rollespil og bevægelse som læringsmetoder. Som noget helt nyt har Garderhøjfortet fået støtte af Novo Nordisk Fonden til at udvikle matematiske escape rooms. I projektet bliver der udviklet 3 nye escape rooms på Garderhøjfortet, et online escape room som kan bruges på egen skole samt lærerkurser i hvordan man kan lave undervisningsforløb hvor eleverne skal designe deres egne escape rooms på skolen.

Find undervisningsforløb her

FØLG BIG BANG

KONTAKT

Big Bangs sekretariat
+45 24594454

kontakt@bigbangkonferencen.dk 
CVR: 32509444
EAN: 5798000560789

Big Bangs bobler

Få et værksted

Har du en idé til et spændende hands-on værksted? Så er det nu, du skal ansøge om at få et værksted til Big Bang 2021.

Deadline er d. 1. november 2020.

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder?

Så er det lige nu, du skal ansøge om at afholde et oplæg, en workshop eller paneldebat på Big Bang 2021. Ansøgninger skal tage udgangspunkt i et af de 11 spor.

Deadline er d. 30. september 2020.