Gå til hovedindhold


Vil du være med, når over 1.500 naturfaglige undervisere og andre inden for det naturvidenskabelige felt mødes for at blive opdateret på det nyeste inden for deres felt?

Big Bang er Danmarks største naturfagskonference og messe for alle, der underviser, formidler eller forsker inden for det naturfaglige og naturvidenskabelige felt i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser.

På konferencen mødes over 1.500 deltagere til to udviklende og overraskende dage med aktuelle keynote speakers, summende messestemning, inspirerende værksteder og konkrete ideer til udvikling af undervisningen i naturfag og de naturvidenskabelige fag. Overalt bliver der netværket, snakket, diskuteret og udvekslet guldkorn.

På Big Bang-konferencen kan du møde alle der underviser, udvikler eller forsker inden for det naturfaglige og naturvidenskabelige felt. Især naturfagslærere både på grundskoler og ungdomsuddannelser, lærerstuderende, undervisere på læreruddannelser, naturfagsdidaktikere og naturvejledere mm.

Big Bang er en årligt tilbagevendende konference, der er vokset støt år for år. Du kan som kommercielt firma, forening eller organisation købe en stand på denne fagmesse for læremidler og få mulighed for at videreformidle konkret inspiration og give fornyelse til de besøgendes undervisning og læring.

Det er ligeledes muligt at have et værksted på messen. Et værksted må dog ikke være kommercielt, og det skal indeholde hands on-aktiviteter - det kan fx. være inden for teknologi, kodning, udeskole, mikrobiologi og bioteknologi. Hvis du både har salgsmaterialer og hands on-aktiviteter, kan du også kombinere det og købe en messestand med tilknyttet værksted.

Du kan ansøge om at få et værksted her

Alle messestande og værksteder er samlet i én kæmpe hal for at skabe flow og dynamik. I midten af hallen laver vi en loungebar med kaffeøer, hvor alle deltagerne kan gå hen. Dermed bliver messen det naturlige samlingspunkt, hvor folk mødes, netværker og prøver aktiviteter af.

Har du spørgsmål til messen er du velkommen til at kontakte Michelle Myllerup på mmy@astra.dk, +45 24 88 10 94.

Har du spørgsmål til værkstederne er du velkommen til at kontakte Anette Nielsen på avni@kp.dk, +45 42 70 75 30.

 

ARRANGØR: