Invitér dine kollegaer til en faglig snak

Workshop på Big Bang
Invitér dit fagteam eller dine kollegaer til en faglig snak på Big Bang 2021 online. 

Big Bang 2021 er en enestående mulighed for at pleje og udvide dit netværk. Deltag fx i Big Bang 2021 online med dit fagteam og benyt jer af netværksmøderne til at styrke den naturfaglige kultur på jeres skole. Big Bang er en oplagt mulighed for blive opkvalificeret og sætte fokus på et specifikt fagligt område i jeres fagteam.

På den nye online-platform stiller vi online netværksmøder til rådighed til dig og dine naturfaglige kollegaer. Her har I mulighed for at mødes til en snak undervejs på Big Bang og drøfte diverse faglige områder. Med den nye chatfunktion kan I både benytte jer af chatten, men også afholde online videomøder.

I kan selv planlægge og afvikle netværksmøderne på vores nye online-platform. Men overvej allerede nu, hvem af dine kollegaer du skal have med til et online netværksmøde på Big Bang 2021 online.

Astra og BUVM’s netværksmøder

Astra driver i samarbejde med Børne- og Undervisningsministeriets en række netværk for ressourcepersoner. I en verden uden COVID-19 ville alle disse netværk mødes fysisk i forbindelse med Big Bang-konferencen, men grundet det virtuelle format vil det være anderledes i 2021.

Læs mere om de enkelte netværk her.

Relateret indhold:

Keynote speakers satte gang i tankerne og fut i debatten

Bæredygtigheden helt i front på Big Bang

Skip to content