Bliv oplægsholder

Vil du være oplægsholder, eller har du forslag til næste års Big Bang-program? Så er det nu, du skal slå til. 

Tryk på knappen og udfyld formularen med dit oplæg eller forslag. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Workshop på Big Bang

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder?

Brænder du for at dele erfaringer fra din skole eller institution, eller har du et projekt eller nogle forskningsresultater, du gerne vil dele med andre fagfolk? Eller kunne du tænke dig at afholde en workshop? 

Som oplægsholder på konferencen får du mulighed for at formidle din viden til deltagere, der brænder for naturfag. Du deltager naturligvis gratis i konferencen og kan derfor suge til dig af alt, hvad konferencen ellers har at byde på.

Din ansøgning skal tage udgangspunkt i et af de 11 faglige spor på Big Bang-konferencen d. 6.-7. april 2022. Du kan læse mere om de faglige spor her.

Er du interesseret? 

Du kan ansøge om at få dit oplæg eller workshop med på Big Bang-konferencen 2022 fra d. 1. september 2021. Når ansøgningsrunden åbner, kan du finde ansøgningsformularen her på siden. Ansøg om at blive oplægsholder senest d. 30. september 2021 ved at udfylde formularen.
Efter deadline vil din ansøgning blive vurderet af en komité af arrangører, hvorefter vi vender tilbage til dig. Vær opmærksom på, at vi kun vurderer de ansøgninger, der indsendes inden deadline

Proces for ansøgninger:

  • September: Indsend din ansøgning om oplæg eller workshop
  • Primo oktober: Alle ansøgninger vurderes og fordeles mellem sporerne
  • Medio oktober: Du får besked om dit oplæg/workshop er optaget på Big Bang 2022
  • Primo november: Ansøgere foretager den endelige indmelding af oplæg og workshops med detaljeret beskrivelse af oplæggets/workshoppens indhold og medvirkende

 

OBS: Big Bang-konferencen betaler deltagergebyr for én oplægsholder pr. oplæg. Øvrige oplægsholdere skal selv tilmelde sig konferencen og betale for konferencedeltagelsen.

Vi åbner for ansøgninger d. 1. september 2021.
Deadline for at søge er

d. 30. september 2021

Målgruppe​

Konferencen er for alle, der underviser, formidler eller forsker inden for det naturvidenskabelige felt både i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og på de videregående uddannelser.

Spørgsmål?

Er du i tvivl om, hvorvidt dit forslag passer til formatet, eller har du brug for sparring, så er du velkommen til at ringe til programleder i Big Bang.

Louise Lund
llb@astra.dk 
+45 2545 1611

FØLG BIG BANG

KONTAKT

Big Bangs sekretariat
+45 24594454

kontakt@bigbangkonferencen.dk 
CVR: 32509444
EAN: 5798000560789

Big Bangs bobler

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder?

Så er det nu, du skal ansøge om at afholde et oplæg, en workshop eller paneldebat på Big Bang 2022. Ansøgninger skal tage udgangspunkt i et af de 11 spor. Udfyld skemaet så præcist så muligt og vær opmærksom på at der senere i processen er mulighed for at uddybe beskrivelser og detaljer.

Deadline er d. 30. september 2021.

Processen er herefter:

  1. Primo okt. – Alle indkomne ansøgninger sorteres, vurderes og fordeles på spor af en komite.
  2. Medio okt. – Du får besked om dit oplæg/workshop er optaget på Big Bang 2022.
  3. Primo nov. – Endelig og bindende tilmelding af oplægget/workshoppen og sidste opdatering af oplægget/workshoppens beskrivelse og medvirkende.

I processen vil du blive kontaktet af den ansvarlige for det spor dit oplæg/workshop hører til. Det er derfor vigtigt at kontaktoplysninger angives korrekt.

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder?

Så er det lige nu, du skal ansøge om at afholde et oplæg, en workshop eller paneldebat på Big Bang 2021. Ansøgninger skal tage udgangspunkt i et af de 11 spor.

Deadline er d. 30. september 2020.