Bliv oplægsholder

Vil du være oplægsholder, eller har du forslag til næste års Big Bang-program?

Workshop på Big Bang

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder?

Brænder du for at dele erfaringer fra din skole eller institution, eller har du et projekt eller nogle forskningsresultater, du gerne vil dele med andre fagfolk? Eller kunne du tænke dig at afholde en workshop? 

Som oplægsholder på konferencen får du mulighed for at formidle din viden til deltagere, der brænder for naturfag. Du deltager naturligvis gratis i konferencen og kan derfor suge til dig af alt, hvad konferencen ellers har at byde på.

Din ansøgning skal tage udgangspunkt i et af de 11 faglige spor på Big Bang-konferencen d. 24.-25. marts 2021. Du kan læse mere om de faglige spor her.

Er du interesseret? 

Så ansøg om at blive oplægsholder senest d. 30. september 2020 ved at udfylde formularen.

Efter deadline vil din ansøgning blive vurderet af en komité af arrangører, hvorefter vi vender tilbage til dig. Vær opmærksom på, at vi kun vurderer de ansøgninger, der indsendes inden deadline.

OBS: Big Bang-konferencen betaler deltagergebyr for én oplægsholder pr. oplæg. Øvrige oplægsholdere skal selv tilmelde sig konferencen og betale for konferencedeltagelsen.

Deadline for at søge er
d. 30. september 2020

Målgruppe​

Konferencen er for alle, der underviser, formidler eller forsker inden for det naturvidenskabelige felt både i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og på de videregående uddannelser.

Spørgsmål?

Er du i tvivl om, hvorvidt dit forslag passer til formatet, eller har du brug for sparring, så er du velkommen til at ringe til programleder i Big Bang.

Estrid Brandorff
eb@astra.dk 
+45 2218 4916

KONTAKT

Big Bangs sekretariat
+45 
24881094
kontakt@bigbangkonferencen.dk
CVR: 32509444
EAN: 5798000560789

Big Bangs bobler

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder?

Så er det lige nu, du skal ansøge om at afholde et oplæg, en workshop eller paneldebat på Big Bang 2021. Ansøgninger skal tage udgangspunkt i et af de 11 spor.

Deadline er d. 30. september 2020.

Få et værksted

Har du en idé til et spændende hands-on værksted? Så er det nu, du skal ansøge om at få et værksted til Big Bang 2021.

Deadline er d. 1. november 2020.