Gå til hovedindhold

Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Har du noget på hjertet, og har du lyst til at være oplægsholder? Så er det lige nu, du skal indsende dit forslag til et oplæg eller en workshop på Big Bang 2020.

Holdet bag Big Bang-konferencen er i fuld gang med at sammensætte et inspirerende program med spændende workshops, debatter, den nyeste forskning og masser af videndeling.

Har du lyst til at formidle et oplæg med efterfølgende debat? Har du forskning, projektresultater eller erfaringer fra din skole eller organisation du brænder for at dele videre? Eller kunne du tænke dig at afholde en workshop? Bidrag skal tage udgangspunkt i et af de ni spor på Big Bang-konferencen den 18. - 19. marts 2020. Læs mere om de ni spor her.

Som oplægsholder på konferencen bliver du midtpunkt for en stor flok deltagere, der brænder for naturfagene og som helt sikkert vil inspirere dig i dit arbejde. Du deltager naturligvis gratis i konferencen og kan suge til dig af alt, hvad den ellers har at byde på. OBS: Big Bang-konferencen betaler kun deltagergebyr for hovedoplægsholderen. Øvrige oplægsholdere skal selv tilmelde sig konferencen og betale for konferencedeltagelsen.  

Interesseret? Så udfyld og indsend dit forslag via nedenstående formular senest d. 30. september 2019. Forslagene vil blive vurderet af en komité af arrangører og samarbejdspartnere, hvorefter vi vender tilbage til dig.

Vi vurderer kun de forslag, der indsendes inden deadline, da konferencens program bliver fastlagt straks herefter.