Forplejning

OCC forkæler os med lækker streetfood til frokost og 3-retters til aftenarrangementet.
Se menuerne her.

Bigbang oplæg 2022

Frokost: Streetfood i arenaen

Frokosten serveres som streetfood i arenaen. Vi anbefaler 1-2 retter pr. person. Har du bestilt vegetarisk/vegansk, kan du bede om et alternativ, hvis det er angivet.

Onsdag

  • Spicy butterchicken med garam marsala, ris, mynteyoghurt og naan brød (varm)
    Vegansk alternativ med kikærter og bønner

  • Flæskestegssandwich i briochebolle med rødkål, hjemmelavet agurkesalat, mayo og flæskesvær (kold)
    Vegansk alternativ med saltbagt selleri

  • Varmrøget laks med peber, sprød salat, sauce verte, fennikelcrudite, cherrytomater, brøndkarse og stenovnsbolle (kold)

  • Gourmet hotdog i durumbrød med bearnaisemayo, bløde løg, friterede løg, samt syltede sennepskorn og karse (varm)
    Vegansk alternativ med plantebaseret pølse

Torsdag

  • Poke bowl med tigerrejer, goma dressing, syltede grøntsager, mango og edamame bønner (lun)
    Vegansk alternativ med falafel

  • Vietnamesisk nudelsalat med barbecue kød, syltede grøntsager, sprød salat og peanuts (lun)
    Vegansk alternativ med barbecue marinerede bites på soyaprotein

  • Brioche burger med pankopaneret kylling, aioli, sprød salat, bøftomat og syltede rødløg (kold)
    Vegansk med schnitzel på soyaprotein

  • Ceasarsalat med kylling, grana padano, sprød hjertesalat, hvidløgscroutons, skalotteløg og stenovnsbolle (kold)
    Vegansk med kyllingebites på ærteprotein

Har du bestilt særkost?

Frokost

Da frokosten serveres som streetfood er det ikke alle allergener, der kan imødeses. De fleste retter kan laves vegansk – spørg i boden efter det veganske alternativ. 

Aftenarrangement

Kontakt en tjener og gør opmærksom på den kost, du har bestilt.

Aftenarrangement

Forret:
Torsk fra dansk farvand, creme double fra Unika, urteolie, citronsyltet agurk, små sprøde salater og lokale krydderurter

Hovedret:
Skindstegt velfærdskylling, stegte svampe, bagt persillerod og gulerod med timian, brøndkarse, sauce med æblejuice og sennepskorn, samt små stegte kartofler med persille og flagesalt

Dessert:
Lys brownie, chokolademousse, hengemte fynske blommer i madeira, knas og brændt marengs

 
Skip to content