Gå til hovedindhold

Workshop

Fermentering er det nye sort. En gammel tradition, der er genopstået. Det didaktiske design, vi har udviklet på Utterslev skole, har fokus på sprog og hands-on, og workshoppen bliver en præsentation af, hvordan vi gør og hvordan du kan gøre i din egen undervisning. Med undervisning i fermentering i fagene madkundskab, biologi og natur/teknologi kommer elever helt tæt på mikrobiologien og de kemiske processer der sker, når vi manipulerer med maden og lader mikroorganismerne gøre arbejdet. Fermenterede produkter har lang holdbarhed og kan opbevares udenfor køl. Fermenteringshåndværket er på mange måder en bæredygtig teknik, hvor eleverne kan lære at mindske madspild, når overskudsvarer som f.eks. grøntsager konserveres.

Oplægsholder(e)

Anna Klöcker Jepsen, Utterslev Skole

Hvornår

Torsdag, marts 19, 2020 - 14:00 til 14:45

Hvor

LIFE Mobil Lab

Målgruppe

Grundskole
Læreruddannelsen