Få et værksted på Big Bang 2022

Værksted på Big Bang

Har du idéer til et hands-on værksted, hvor konferencens deltagere kan blive inspireret af fx aktiviteter eller forsøg, så er det nu, vi gerne vil høre fra dig!

På Big Bang-konferencens messe har vi, udover kommercielle messestande, også værksteder, hvor konferencens deltagere kan få hands-on inspiration. På værkstederne har deltagerne bl.a. haft mulighed for at 3D-printe, se et bjørnedyr, bygge en sumpbåd og fået inspiration til at introducere lodning i undervisningen.

Er du interesseret i at få et værksted til Big Bang 2022, så kan du læse mere om ansøgningsprocessen og retningslinjerne for at få et værksted her.

Hvad er et værksted?
Et værksted indeholder hands on-aktiviteter. Det kan f.eks. være inden for teknologi, kodning, mekanik, bioteknologi eller lignende.
Et værksted må ikke være kommercielt.
Hvis du både har salgsmaterialer og hands on-aktiviteter, kan du også kombinere det og købe en messestand samt ansøge om at få et værksted.

Praktisk information
Dit værksted skal være bemandet under hele konferencen, hvis ikke andet er aftalt.
Der følger én billet til Big Bang-konferencen 2022 med pr. værksted. Hvis der skal stå flere på værkstedet, skal I tilkøbe billetter. Du kan tilmelde ekstra værkstedsudstillere, når tilmeldingen åbner d. 1. december 2021.
Du må gerne medbringe roll-ups, men det er ikke tilladt selv at medbringe eller tilkøbe standvægge eller lignende.

Et værksted indeholder:

  • Et bart areal på gulv (9 kvm) – ingen opbygning
  • Et bord (mål: L180 x B76 x H74 cm)
  • To stole
  • Et stk. 230V gulvmonteret strømstik inkl. frit forbrug
  • Trådløs internetforbindelse

Hvis du har brug for fx flere stole eller borde er det muligt at tilkøbe dem.

Er du interesseret?
Så udfyld og indsend din ansøgning om at få et værksted senest d. 1. november 2021. Ansøgninger bliver vurderet af værkstedskomitéen efter fristens udløb, hvorefter vi kontakter dig pr. mail.

Har du spørgsmål til værkstederne er du velkommen til at kontakte Anette Nielsen på avni@kp.dk, +45 42 70 75 30 eller Louise Stoholm Christensen på lsc@astra.dk, +45 24 59 44 54. 

Relateret indhold

FØLG BIG BANG

KONTAKT

Big Bangs sekretariat
+45 24594454

kontakt@bigbangkonferencen.dk 
CVR: 32509444
EAN: 5798000560789

Big Bangs bobler

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder?

Så er det lige nu, du skal ansøge om at afholde et oplæg, en workshop eller paneldebat på Big Bang 2021. Ansøgninger skal tage udgangspunkt i et af de 11 spor.

Deadline er d. 30. september 2020.