Du kan nu se eller gense højdepunkterne fra Big Bang-2022!

Samtale i loungeområdet

Få fyldt din vidensbank og didaktiske værktøjskasse med særligt udvalgte videoer og segmenter fra Big Bang-TV’s 2022 livestream. 

Big Bang-TV er til dig, der ikke nåede at få en billet i 2022; til dig, der gerne vil have genopfriske en pointe fra konferencen; til dig, der synes, der er lang tid til Big Bang-2023; og til dig, der gerne vil have indblik i, hvad der sker på konferencen, inden du køber billet.

Faglig forkælelse, du kan pause og spole i

De udvalgte videoer byder på en bred vifte af inspiration til din naturfaglige undervisning. Få ny viden om rummet, talblindhed og mutanter med oplæg fra TV-studiet, vær med på sidelinjen til workshops omhandlende alt fra æstetiske oplevelser og narrativer til bænkebidere og arkæologiske metoder, og hvis din tid er knap, kan du finde segmentet ‘Inspiration på under tre minutter’. 

Du kan også opleve eller genopleve konferencens 2022 keynote speakers i fuld længde. Lyt med, når Michael Linden-Vørnle holder oplæg om nutidens naturvidenskabelige udfordringer, når Theresa Schilhab fortæller, om hvordan naturoplevelser påvirker børns indlæring, og tag med Vicky Knudsen på opdagelse i den danske natur.

Ud til hele naturfagsdanmark

Der er rift om billetterne til Big Bang, men alle fortjener naturfaglig forkælelse, ny viden og faglig opdatering. Derfor inviterede Big Bang i 2022 hele naturfagsdanmark til faglig forkælelse med lanceringen af Big Bang-TV.  Sammen med produktionsselskabet CPH LIVE livestreamede Big Bang under hele konferencen, så alle havde mulighed for at følge med på sidelinjen, uanset hvorhenne i verden man sad. 

Big Bang-sekretariatet har siden konferencen, ønsket at omdanne livestreamen til en faglig vidensbank, hvor naturfaglige undervisere på grundskoler og ungdomsuddannelser, lærerstuderende, undervisere på læreruddannelser, naturfagsdidaktikere og naturvejledere m.m. kan hente inspiration til deres daglige arbejde. Du kan nu finde vidensbanken ved at klikke her. 

Relateret indhold:

Nu kan du ansøge om at blive oplægsholder på Big Bang 2024

Big Bang er live med ny deltagerapp

Skip to content