Gå til hovedindhold

Workshop

Vær med til at skabe forundring og læring for alle børn fra vuggestue, børnehave, folkeskole til ungdomsuddannelse med en stor opdagelse, vi alle bruger: SÆBE! Prøv konkrete forsøg med sæbe på mange faglige niveauer. Få også Sciencegruppen i Tårnbys bud på, hvordan man med Naturvidenskabsfestival kan arbejde med naturfaglig læring på tværs af dagtilbud og uddannelser fra 0-18 år.

Workshoppen giver deltagerne et indblik i, og mulighed for hands on, at arbejde med sæbe på tværs af overgange og på tværs af faggrupper. Hør om, hvordan vi i Tårnby Kommune, via en sciencegruppe, får sat fokus på, hvordan vi kan understøtte børn og elevers læring og trivsel. Der vil være fokus på faglige og pædagogiske pointer, der kan opnås i samarbejdet på tværs af forskellige faggrupper og institutioner. Vi drøfter, hvordan sciencegruppens initiativer bliver gennemført og giver mening for de forskellige aldersgrupper.

Workshoppen giver også indblik i, hvad temaet sæbe kan give af muligheder og begrænsninger for samarbejdet mellem vuggestue, børnehave, skole, SFO, gymnasier, Tårnby Forsyning, Amager Ressource Center, Den Blå Planet og Tårnby Naturskole.


 

 

Oplægsholder(e)

Dorthe Adamsen, Tårnby Kommune
Tina Buur, Skottegårdsskolen
Maria Bruun-Jensen, Pilegårdsskolen
Klaus Østergaard, Nordregårdsskolen
Christina Albarts, Tårnbygårdsskolen
August Mandal, Kastrupgårdsskolen
Lykke-lise Stæhr Michelsen, Børnehuset Brønderslev Alle
Jannie Hansen, Børnehaven Gl. Kirkevej 128
Christina Olsen, Vuggestuen Stavlundvej
Ingelise Drozd Lund, Tårnby Gymnasium
Jørgen Swartz, Ørestad Gymnasium
Rikke Mortensen og Lærke Haupt, Tårnby Naturskole

Hvornår

Torsdag, marts 19, 2020 - 13:00 til 14:45

Hvor

C1

Målgruppe

Dagtilbud
Grundskole
Gymnasiale uddannelser
Læreruddannelsen
Pædagoguddannelsen