Gå til hovedindhold

Hør gymnasielærere fra sidste års Big Bang fortælle om, hvorfor Big Bang er relevant for deres undervisning.

Big Bang bød på fagligt input og inspiration til undervisning i gymnasiet. 

Big Bang 2019 var et overflødighedshorn af faglige oplæg og workshops til undervisningen i biologi, geografi, fysik, kemi, bioteknologi, geovidenskab og andre naturvidenskabelige og/eller tekniske fag på gymnasiet.

Her er nogle konkrete eksempler på emner, der kan give inspiration og fagligt input:

Biologirelateret undervisning

Fysik og geografi

Workshops til opkvalificere af undervisningen i de tekniske fag

Stemningen på Big Bang - styrk dit naturfaglige netværk 

Big Bang giver også gode muligheder for at få styrket dit naturfaglige netværk. Overalt bliver der netværket, snakket, diskuteret og udvekslet guldkorn - og programmet er et varieret udbud af aktuelle keynote speakers, summende messestemning, inspirerende værksteder og konkrete ideer til udvikling af undervisningen i de naturvidenskabelige fag.

Hør i denne video Marie Wittorff, kemilærer på Nyborg Gymnasium, fortælle om, hvordan Big Bang har været med til at bekræfte, at hun har valgt den rigtige profession som gymnasielærer. 

“Der er sådan en grundlæggende fællesfølelse herinde, fordi der hele tiden er vægt på det med, at naturfag er vigtige. Kvaliteten af oplæggene har overrasket mig - det er nogle vanvittigt dygtige og passionerede folk, vi har været inde og høre. Det summer af inspiration og energi.” Marie Wittorff, kemilærer på Nyborg Gymnasium