Gå til hovedindhold

Hør gymnasielærere fra sidste års Big Bang fortælle om, hvorfor Big Bang er relevant for deres undervisning.

Har du brug for fagligt input og inspiration til din undervisning i gymnasiet? Så deltag i årets Big Bang-konference, og bliv opdateret på din faglige viden.

Big Bang 2019 er et overflødighedshorn af faglige oplæg og workshops til undervisningen i biologi, geografi, fysik, kemi, bioteknologi, geovidenskab og andre naturvidenskabelige og/eller tekniske fag på gymnasiet.

Her er nogle konkrete eksempler på emner, der kan give inspiration og fagligt input:

Biologirelateret undervisning

Fysik og geografi

Workshops til opkvalificere af undervisningen i de tekniske fag

Oplev stemningen på Big Bang - og styrk dit naturfaglige netværk 

Big Bang giver også gode muligheder for at få styrket dit naturfaglige netværk. Overalt bliver der netværket, snakket, diskuteret og udvekslet guldkorn - og programmet er et varieret udbud af aktuelle keynote speakers, summende messestemning, inspirerende værksteder og konkrete ideer til udvikling af undervisningen i de naturvidenskabelige fag.

Hør i denne video Marie Wittorff, kemilærer på Nyborg Gymnasium, fortælle om, hvordan Big Bang har været med til at bekræfte, at hun har valgt den rigtige profession som gymnasielærer. 

“Der er sådan en grundlæggende fællesfølelse herinde, fordi der hele tiden er vægt på det med, at naturfag er vigtige. Kvaliteten af oplæggene har overrasket mig - det er nogle vanvittigt dygtige og passionerede folk, vi har været inde og høre. Det summer af inspiration og energi.” Marie Wittorff, kemilærer på Nyborg Gymnasium

Er du klar til deltagelse på Big Bang 2019 - Tilmeld dig her!