Big Bang 2021 online

Sæt kryds i kalenderen! Tilmelding til dette års Big Bang 2021 online er åbent.

Robot på Big Bang messen

Splinterny online-platform lanceres til Big Bang 2021

Big Bang 2021 afholdes online og finder sted den 24.-25. marts. Glæd dig til nogle faglige, festlige og lærerige dage online på Big Bangs splinternye platform. Konferencen byder på et væld af spændende oplæg, workshops, aktuelle keynote speakers, værksteder og messeudstillere.

På Big Bang 2021 online kan du opleve 11 faglige spor, der favner bredt inden for det naturvidenskabelige felt, med alt fra didaktisk forskning til engineering og undersøgelsesbaseret undervisning i praksis.

Tilmelding til Big Bang 2021 online er åbent – tilmeld dig her. Prisen er 300 kr. pr. person. For studerende er prisen 150 kr. pr. person. Det er også muligt at købe gruppebillet. Prisen for en gruppe på fem personer er 1.000 kr. inkl. moms. I er velkommen til at købe flere pakker, hvis I er en større gruppe/institution, der skal deltage på Big Bang 2021 online. Bemærk, at vælges gruppebillet skal man tilmelde 5 personer. Er I fx. 4 personer, skal I i stedet købe enkeltbilletter.

Billetten inkluderer to dage med faglig inspiration samt adgang til Big Bangs splinternye platform. Vi gør opmærksom på, at tilmeldingen er bindende – det er derfor ikke muligt at få det indbetalte beløb retur. Dog kan du ændre deltager indtil d. 7. marts 2021, såfremt du bliver forhindret. 

Vi glæder os til et brag af en online konference!

ARRANGERES AF
STØTTES AF
Skip to content