Besøg værkstedsscenen, og afprøv dine kompetencer

Værksted på Big Bang
Besøg værkstedsscenen, og afprøv dine kompetencer med forskellige hands on-aktiviteter!

Alle messestande og værksteder plejer at være samlet i én kæmpe hal. Grundet COVID- 19 situationen har vi I år været nødsaget til at tænke i nye retninger. Vi kan derfor med glæde præsentere den nye værkstedsscene, som kommer til at foregå live fra vores studie. På værkstedsscenen vil CFU være værter og føre dig gennem de mange spændende værksteder. Som noget nyt i år er værkstedsscenen en fast del af Big Bang-programmet.

På værkstedsscenen kan du opleve den samme faglige forkælelse, som du plejer. Du kan for eksempel afprøve forskellige aktiviteter, der kan være med til at styrke din viden om nye tiltag inden for mekanik, bioteknologi, kodning eller lignende. Du vil også blive præsenteret for konkret materiale og indhold, som du kan bruge i din undervisning.

Vi glæder os til at se dig bag skærmen!

Livechat og Q&A

Hvert værksted slutter med en Q&A via en live-chat. Her har du mulighed for at stille spørgsmål og diskutere indholdet på værkstedet med arrangørerne, som sidder klar bag skærmen til at besvare dine spørgsmål.

FØLG BIG BANG

KONTAKT

Big Bangs sekretariat
+45 24594454

kontakt@bigbangkonferencen.dk 
CVR: 32509444
EAN: 5798000560789

Big Bangs bobler

Få et værksted

Har du en idé til et spændende hands-on værksted? Så er det nu, du skal ansøge om at få et værksted til Big Bang 2021.

Deadline er d. 1. november 2020.

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder?

Så er det lige nu, du skal ansøge om at afholde et oplæg, en workshop eller paneldebat på Big Bang 2021. Ansøgninger skal tage udgangspunkt i et af de 11 spor.

Deadline er d. 30. september 2020.