Gå til hovedindhold
Aftenarrangement - Big Bang 2018 - @Astra - Foto: Jacob Due

Big Bang samler mere end 1500 detagere til to dage med netværk, videndeling og kompetenceløft. 

Få løbende nyt fra Big Bang-konferencen. Følg @bbkonferencen på Twitter og brug #bbdk19. Er du deltager eller bare nysgerrig, så følg konferencen på Facebook.
 

Anja Andersen - keynote speakter på Big Bang 2019Big Bang 2019 er faglig forkælelse, godt netværk og en ny ABC

Big Bang er, af deltagere, blevet kaldt naturfagenes Roskilde Festival - konferencens program er spækket med spændende oplæg, workshops, værksteder og messe. Udover det omfattende program er der masser af mulighed for at møde kolleger på tværs af fag- og kommunegrænser, både i workshops, på messen, og når der er pause fra programmet.

Læs mere her

 

Konkurrence: hvem udruger den tungeste kylling

Når Big Bang-konferencens 1500 deltagere tjekker ind i Odense Congres Center den 2. april, vil de ikke blot modtage et navneskilt og et program. Som noget helt nyt får alle deltagere i år udleveret et befrugtet hønseæg, som de skal ruge på i løbet af konferencens to døgn.

Læs mere her 

 

Nyt netværk tiltrækker deltagere fra Gymnasieverdenen

De mange repræsentanter fra de gymnasiale ungdomsuddannelser kommer primært for at deltage i det første nationale netværksmøde for naturvidenskabskoordinatorer.

Naturvidenskabskoordinator er en ny funktion på de fleste gymnasier. Intentionen er, at de skal være med til at styrke undervisningen i de naturvidenskabelige fag på deres skole.

Læs mere her

 

Presse og akkreditering

Deltager du på Big Bang for at lave pressedækning eller lignende, så kontakt Bjarne B. Christensen, som hjælper med registrering og kontakt til relevante deltagere og/eller arrangører. 

Mail: bbc@astra.dk

Tlf. +45 2428 8582