Aftenarrangement
Onsdag d. 22. marts.
Middag, underholdning og dans. Har du ikke fået billet til aftenarrangementet, så spørg i konferencedesken, om der er kommet afbud.
Program og tidsplan
Der er lagt op til et brag af en festaften ved årets Big Bang-konference. Onsdag aften byder på en lækker treretters middag, underholdning, musik og dans samt plads til netværk og hyggeligt samvær. Aftenarrangementet bliver afholdt i Hal B på Odense Congress Center.
18.30 – 18.45 // Ankomst til aftenarrangementet.
18.45-22.00 // Treretters middag og underholdning
Ca. 22.00-01.00 // Musik og dans i kælderbaren.
Underholdning
Jubilæumstale v. Bertel Haarder
Som tidligere undervisningsminister arbejdede Bertel Haarder for et samlet løft til naturfagsdanmark.
Banko v. Carsten Knudsen og Fysikshow Aarhus
Carsten Knudsen (kendt som Gertrud Sand fra The Julekalender) trækker numre – nogle af dem trækkes gennem forsøg fra Aarhus Fysikshow.
Jungle Boogie Band
Jungle Boogie Band spiller op til dans i kælderbaren efter middagen.
Menu til aftenarrangementet
Menuen inkluderer to genstande pr. person (vin, øl eller vand). Der er mulighed for at købe ekstra drikkevarer i baren, så husk penge/betalingskort.
Standardmenu
Forret:
Torsk fra dansk farvand, creme double fra Unika, urteolie, citronsyltet agurk, små sprøde salater og lokale krydderurter
Hovedret:
Skindstegt velfærdskylling, stegte svampe, bagt persillerod og gulerod med timian, brøndkarse, sauce med æblejuice og sennepskorn, samt små stegte kartofler med persille og flagesalt
Dessert:
Lys brownie, chokolademousse, hengemte fynske blommer i madeira, knas og brændt marengs
Vegansk menu
Forret:
Selleriravioli, selleripure, kaviar på tang, urteolie, citronsyltet agurk, små sprøde salater og lokale krydderurter
Hovedret:
Cremet perlebygotto med stegte svampe, balsamicoglace, bagt persillerod, gulerod med timian og brøndkarse
Dessert:
Lys brownie, chokolademousse, hengemte fynske blommer i madeira, knas og brændt marengs
Pescetarisk menu
Forret:
Torsk fra dansk farvand, creme double fra Unika, urteolie, citronsyltet agurk, små sprøde salater og lokale krydderurter
Hovedret:
Bagt laks, stegte svampe, bagt persillerod og gulerod med timian, sauce med æblejuice og sennepskorn, samt små kartofler vendt i smør og krydderurter
Dessert:
Lys brownie, chokolademousse, hengemte fynske blommer i madeira, knas og brændt marengs