Aftenarrangement

Onsdag d. 22. marts.

Middag, underholdning og dans. Har du ikke fået billet til aftenarrangementet, så spørg i konferencedesken, om der er kommet afbud.

Program og tidsplan

Der er lagt op til et brag af en festaften ved årets Big Bang-konference. Onsdag aften byder på en lækker treretters middag, underholdning, musik og dans samt plads til netværk og hyggeligt samvær. Aftenarrangementet bliver afholdt i Hal B på Odense Congress Center.

18.30 – 18.45 // Ankomst til aftenarrangementet. 

18.45-22.00 // Treretters middag og underholdning

Ca. 22.00-01.00 // Musik og dans i kælderbaren. 

Underholdning

Jubilæumstale v. Bertel Haarder

Som tidligere undervisningsminister arbejdede Bertel Haarder for et samlet løft til naturfagsdanmark. 

Banko v. Carsten Knudsen og Fysikshow Aarhus

Carsten Knudsen (kendt som Gertrud Sand fra The Julekalender) trækker numre – nogle af dem trækkes gennem forsøg fra Aarhus Fysikshow.

Jungle Boogie Band

Jungle Boogie Band spiller op til dans i kælderbaren efter middagen.

Menu til aftenarrangementet

Menuen inkluderer to genstande pr. person (vin, øl eller vand). Der er mulighed for at købe ekstra drikkevarer i baren, så husk penge/betalingskort.

Standardmenu

Forret:
Torsk fra dansk farvand, creme double fra Unika, urteolie, citronsyltet agurk, små sprøde salater og lokale krydderurter

Hovedret:
Skindstegt velfærdskylling, stegte svampe, bagt persillerod og gulerod med timian, brøndkarse, sauce med æblejuice og sennepskorn, samt små stegte kartofler med persille og flagesalt

Dessert: 
Lys brownie, chokolademousse, hengemte fynske blommer i madeira, knas og brændt marengs

Vegansk menu

Forret:
Selleriravioli, selleripure, kaviar på tang, urteolie, citronsyltet agurk, små sprøde salater og lokale krydderurter

Hovedret: 
Cremet perlebygotto med stegte svampe, balsamicoglace, bagt persillerod, gulerod med timian og brøndkarse

Dessert:
Lys brownie, chokolademousse, hengemte fynske blommer i madeira, knas og brændt marengs

Pescetarisk menu

Forret: 
Torsk fra dansk farvand, creme double fra Unika, urteolie, citronsyltet agurk, små sprøde salater og lokale krydderurter

Hovedret: 
Bagt laks, stegte svampe, bagt persillerod og gulerod med timian, sauce med æblejuice og sennepskorn, samt små kartofler vendt i smør og krydderurter

Dessert: 
Lys brownie, chokolademousse, hengemte fynske blommer i madeira, knas og brændt marengs

Skip to content