Gå til hovedindhold

Hvor: Konferencen afholdes på Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ. (I Odenses sydøstlige udkant, ca. 3 km. fra den Fynske Motervej) Find vej.

Tager du toget, så ligger Odense Congress Center ca. otte kilometer fra Odense Banegård. Busserne 81 og 83 kører til Odense Congress Center - begge holder ved busholdeplads “B” ved Odense Banegård. Se mere på www.rejseplanen.dk.

Parkering: Der er 1.900 gratis parkeringspladser ved Odense Congress Center.

Hvornår: Konferencen starter torsdag d. 23. marts 2017 kl. 10.00 og slutter fredag d. 24. marts 2017 kl. 15.00.

Ankomst: Registrering er torsdag d. 23. marts kl. 8.00-9.45 i konferencedesken, som er i Vandrehal 1, mellem Hal A og Hal B. Se oversigtskort over OCC her. De forskellige indchecknings rækker i konferencedesken vil være opdelt alfabetisk efter fornavn. Når du er blevet registreret og har fået dit navneskilt er der morgenmad i Hal B. 

Garderobe: Der er gratis, ubemandet garderobe i kælderen under lokalerne Sjælland, Jylland og Fyn. Brug af garderoben er på eget ansvar. Hvis du har kufferter eller andre større ting, kan de sættes ind i lokale 5. Dette lokale er også ubemandet, og opbevaring er på eget ansvar.

Forplejning: Er inkluderet i prisen.

Frokost tallerken 1: Æg med rejer & hjemmerørt dild-mayonaise. Hjemme gravad laks med rævesauce & asparges. Hønsesalat med ristede champignons & karse. Roastbeef med grøn remolade & peberrod. Lun sprængt ribbensteg med sprød svær & rustik rødkål. Rygeostsalat fra Landmejeriet med purløg & radiser. Groft brød & øko-smør.

Frokost tallerken 2: Dampet hellefisk med brøndkarsepesto & fennikel crudité. Fiskedelle med torsk, laks, kapers, dild, citrus & grøn remoulade. Letsprængt unghane med blomkålscreme & skovsyre. Oksefilet med bearnaise-mayonaise & ærteskud. Lun mørbrad med svampe a la creme & rysteribs. Svendbo ost fra Landmejeriet med portvinssyltede nødder. Groft brød & øko-smør.

Aftenarrangementet: Rødspættefilet Bonne Femme: dampet rødspættefilet, hollandaise-emusion, syrlige løg, champignon og persilleolie. Boeuf a la Mode: Rosa oksefilet, rødvins-glace, bagte løg, gulerødder og kartofler. Citronfromage: Fragilité, citron/lime gelé og pistacie-nougat krokant.

Hvis du ved tilmeldingen har skrevet, at du har en allergi, er vegetar eller lignende, vil menuen være tilpasset. Kontakt venligst en tjener. I forplejningen er enkelte drikkevarer inkluderet, og der vil være mulighed for tilkøb af ekstra drikkevarer samt alkohol til aftenarrangementet.

Overnatning: Overnatning er ikke inkluderet i prisen, og du skal selv sørge for det. Vi har landet aftaler med enkelte hoteller i Odense vedr. en særlig Big Bang-pris. Liste over hoteller.

Deltagelse i oplæg/workshops: Du sammensætter selv dit program, og du kan skifte mellem sporene, som du vil. Sessionerne er åbne for så mange personer, som lokalet kan rumme, og sessionslederen afgør, hvornår lokalet er fyldt. Hvis lokalet er fyldt, kan du altid finde et andet oplæg. Spor 8 i lokale Sjælland har plads til mange deltagere i år, så der burde altid være mulighed for at deltage. Du kan også besøge messen og værkstederne i Hal A.

Workshops med begrænset deltagerantal: Enkelte workshops har begrænset deltagerantal. De er mærket med BILLET i programoversigten. Du skal hente billetten i Big Bang-konferencedesken, som du finder mellem Hal A og Hal B. Hent billetterne til begge dage fra kl. 8 torsdag d. 23. marts, når du er blevet registreret og har fået dit navneskilt. Billetterne bliver uddelt efter først til mølle-princippet, og det er ikke muligt at hente billetter til andre.

Wi-Fi: Der er gratis trådløst internet på hele Odense Congress Center. Netværket hedder OCC Guest. Der er ingen kode.

Deltagerliste: Du finder årets deltagerliste her

Har du generelle spørgsmål, så skriv til kontakt@bigbangkonferencen.dk.  

Vi ser frem til et brag af en konference!