Gå til hovedindhold

På Big Bang-messen får du konkrete ideer til naturfagsundervisningen. Her møder du både kommercielle udstillere, der præsenterer deres nyeste boglige og digitale læremidler, virksomheder, organisationer og uformelle læringsmiljøer. Du kan også møde udbydere af udstyr til naturfagsundervisningen og få masser af inspiration til fx. åben skoleaktiviteter og den nye fællesfaglige naturfagsprøve.

I messeområdet kan du også besøge værksteder, hvor du kan prøve forskellige aktiviteter. Det kan bl.a. være inden for teknologi, udeskole, mikrobiologi og bioteknologi. 

Denne gang samler vi alle messestande og værksteder i én kæmpe hal for at skabe et bedre flow og dynamik. I midten af hallen laver vi en loungebar med kaffeøer, hvor alle deltagerne kan gå hen i pauserne. Derved vil der komme mange besøgende på messen og det vil blive et område, hvor folk mødes, netværker og prøver aktiviteter af, når de ikke er til oplæg. Messehallen ligger i stueplan.

OBS: Sidste chance for at få logo med i det trykte magasin er tirsdag d. 7. marts. 2017.

Køb en messestand her

Har du spørgsmål til messen er du velkommen til at kontakte Kaare Øster på kaos@via.dk, +45 87 55 28 28 eller Michelle Myllerup på mmy@astra.dk, +45 24 88 10 94.

Har du spørgsmål til værkstederne er du velkommen til at kontakte Lene Christensen på lch@astra.dk, +45 24 88 10 92.

 

ARRANGØR: